Urmărește-ne în Social Media

Alicia Keys - Raise A Man

În luna iubirii Alicia Keys lansează piesa "Raise a Man", o melodie de dragoste R&B-pop cu un sound aparte. Videoclipul care însoţeşte acest single are un aer vintage şi este intim, în iatacul artistei practic. Urmăreşte clipul în articol.

Alicia Keys lansează acest track la nici două săptămâni după ce a prezentat Premiile Grammy 2019. Artista apare în clipul "Raise a Man" îmbrăcată în haine hippie, o ţinută lejeră şi relaxată. De fapt întreaga piesă emană relaxare, siguranţă de sine şi feminitate. Multiple instrumente se contopesc pe fundal, dar pianul răzbate dincolo de bas şi chitară.

După o secţiune a clipului în care Alicia apare la pian sau întinsă pe pat, îi vedem şi pe cei care gustă din plin muzica sa, publicul adunat să o asculte pe muziciană. Spre final Alicia dansează şi cântă cu un copil în braţe şi toţi cei prezenţi încep să creeze atmosferă pocnind din degete, zâmbind şi fredonând. Pare să fie o scenă idilică dintr-un film american cu o comunitate mică, dar unită.

Marea realizare a clipului este faptul că e de tip one-shot, cel puţin la prima vedere. Alicia Keys a descris experienţa de filmare a clipului ca o adunare spontană a prietenilor săi în studio în timpul unor înregistrări. Energia din cameră a necesitat pornirea unei camere şi imortalizarea momentului. Artista evocă feminitatea şi maternitatea în acest clip, fiind mamă a doi copii şi canalizând dragostea maternă în muzică.

O apariţie surpriză din video este cea a lui Genesis Ali Dean, fiul de 4 ani al Aliciei. Noul release pare dedicat celor doi fii ai artistei, care de altfel apar pe coperta sa. Pe vizual şi-a pus amprenta regizorul Bill Kirstein. Alicia Keys apare complet naturală aici, fără machiaj, pentru a ne prezenta eul său autentic şi a spori intimitatea experienţei.

Alicia Augello Cook pe numele său real, artista a avut cele mai mari vânzări în segmentul R&B la început de mileniu. Albumul de debut "Songs in A Minor" îi aducea nu mai puţin de 5 premii Grammy în 2002. Al doilea album, "The Diary of Alicia Keys" a fost de asemenea un hit, cu 4 premii Grammy de această dată. Keys are şi o carieră de succes în actorie, apărând în producţii ca "The Cosby Show", "Empire", "Smokin' Aces" şi "The Secret Life of Bees". Cu un total de 15 premii Grammy şi vânzări de peste 35 de milioane de albume, muziciana este o legendă vie la doar 38 de ani.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3