BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Alicia Keys - Blended Family (What You Do For Love) ft. A$AP Rocky

Alicia Keys a lansat videoclipul noului single ”Blended Family (What You Do For Love)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Here”, lansat pe 4 noiembrie.

După videoclipurile filmate pentru "In Common" și ”Gospel”, Alicia Keys continuă promovarea noului album ”Here” cu piesa "Blended Family (What You Do for Love)", înregistrată în colaborare cu rapper-ul american A$AP Rocky. Melodia a fost compusă de Alicia împreună cu Latisha Hyman, Rakim Mayers, Brandon Aly, Edie Brickell, John Bush, John Houser, Kenneth Withrow și Dave Cuncio. Pentru promovarea single-ului, a fost filmat un videoclip care potențează versurile și mesajul piesei: artista apare alături de soțul ei, Swizz Beatz, și cei 4 copii - doi din actuala căsnicie și doi din relațiile anterioare ale partenerului ei.

Într-un interviu acordat anul trecut, artista anunța că „materialul următor va fi cel mai bun de până acum”. Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală, Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing, în această viziune încadrându-se și noul single ”Blended Family (What You Do for Love)".

Pentru noul disc ”Here, Alicia Keys a lucrat cu Mark Batson, Illangelo și Jimmy Napes. În versiunea standard, albumul ”Here” conține 13 piese și 3 interludii. Discul a fost lansat pe 4 noiembrie 2016, putând fi achiziționat de pe iTunes și Amazon.

La 35 de ani, Alicia Keys are în palmares nu mai puțin de 15 premii Grammy, 9 premii Billboard și 5 American Music Awards. De-a lungul celor 20 de ani de carieră, artista a vândut peste 35 de milioane de albume și peste 30 de milioane de single-uri.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Videoclipuri cu Alicia Keys
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE