Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Alicia Keys - Blended Family (What You Do For Love) ft. A$AP Rocky

Alicia Keys a lansat videoclipul noului single ”Blended Family (What You Do For Love)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Here”, lansat pe 4 noiembrie.

După videoclipurile filmate pentru "In Common" și ”Gospel”, Alicia Keys continuă promovarea noului album ”Here” cu piesa "Blended Family (What You Do for Love)", înregistrată în colaborare cu rapper-ul american A$AP Rocky. Melodia a fost compusă de Alicia împreună cu Latisha Hyman, Rakim Mayers, Brandon Aly, Edie Brickell, John Bush, John Houser, Kenneth Withrow și Dave Cuncio. Pentru promovarea single-ului, a fost filmat un videoclip care potențează versurile și mesajul piesei: artista apare alături de soțul ei, Swizz Beatz, și cei 4 copii - doi din actuala căsnicie și doi din relațiile anterioare ale partenerului ei.

Într-un interviu acordat anul trecut, artista anunța că „materialul următor va fi cel mai bun de până acum”. Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală, Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing, în această viziune încadrându-se și noul single ”Blended Family (What You Do for Love)".

Pentru noul disc ”Here, Alicia Keys a lucrat cu Mark Batson, Illangelo și Jimmy Napes. În versiunea standard, albumul ”Here” conține 13 piese și 3 interludii. Discul a fost lansat pe 4 noiembrie 2016, putând fi achiziționat de pe iTunes și Amazon.

La 35 de ani, Alicia Keys are în palmares nu mai puțin de 15 premii Grammy, 9 premii Billboard și 5 American Music Awards. De-a lungul celor 20 de ani de carieră, artista a vândut peste 35 de milioane de albume și peste 30 de milioane de single-uri.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Videoclipuri cu Alicia Keys
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE