Urmărește-ne în Social Media

Alice Merton - Blindside

Alice Merton descrie în noua sa piesă "Blindside" felul în care decurg relațiile cu persoane egocentrice. Videoclipul cu accente de film noir îi are în prim-plan pe Alice și actorul Magnús Mariuson, regia fiind semnată de Sander Houtkruijer.

Piesa "Blindside" a fost compusă de Alice Merton în colaborare cu Tobias Kuhn. Cei doi au lucrat împreună și pentru piesa "Trouble In Paradise", de pe albumul de debut "MINT".

""Blindside" vorbește despre genul acela de oameni care îți oferă ultimatum-uri. Ei văd totul doar în alb și negru și îți vor oferi fie totul, fie nimic, iar decizia le aparține. Ești programat în agenda lor și de multe ori îți dau senzația că din cauza ta ei pierd timpul. Ei cred că tu ești dependent de succesul lor și cred că nu vei găsi fericirea decât dacă ei sunt cauza acesteia.

Acest cântec aproape că se simte ca și cum ai mânca înghețată în timp ce stai în mijlocul unei furtuni", explică Alice Merton.

"Blindside" se va regăsi pe viitorul album al artistei, "S.I.D.E.S.", așteptat pe piață în luna iunie.

Artista de origine germană Alice Merton s-a făcut remarcată cu single-ul de debut "No Roots". Acesta a intrat în topul US Billboard Hot 100, în Germania, Italia, Austria, Franța, Luxembourg, Polonia, Slovenia și Israel urcând chiar până în top 10. Melodia a fost difuzată intens și în UK, inclusiv pe cel mai popular post britanic, BBC Radio 2.

Piesa "No Roots" a fost compusă de Alice Merton împreună cu producătorul Nicolas Rebscher, fiind primul single extras de pe EP-ul cu același nume. Materialul a fost pus în vânzare în februarie 2017, urcând până pe poziția a 14-a în topul US Alternative (Billboard).

Comentarii