Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Alice In Chains - Phantom Limb

La mai bine de un an de la lansarea albumului "The Devil Put Dinosaurs Here", Alice In Chains ”îmbracă” piesa ”Phantom Limb” într-un videoclip în ton cu atmosfera de Halloween. Clipul a fost regizat de Robert Schober (aka Roboshobo), ce a lucrat de asemenea cu Metallica, Mastodon și Green Day.

Pentru Alice In Chains, niciodată nu e prea târziu să dai drumul ”fantomelor din arhivă”. ”Phantom Limb”, o piesă inclusă pe albumul "The Devil Put Dinosaurs Here", este promovată printr-un videoclip la mai bine de un an de la lansarea discului. Momentul ales pare să fie, însă, unul potrivit, sound-ul și videoclipul încadrându-se foarte bine în zilele premergătoare Halloween-ului.

"The Devil Put Dinosaurs Here", apărut pe piață în 2013, este al doilea disc Alice In Chains alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley găsit mort în locuința sa în 2002. Înainte de lansarea albumului, Jerry Cantrell anunța fanii că sound-ul care definește trupa este încă acolo.

"Nu cred că va fi cineva surprins de ce va asculta... suntem noi, dar într-un mod unic. "The Devil Put Dinosaurs Here" are elemente și influențe din toate albumele noastre, dar nu sună ca niciunul din ele. Practic este următorul capitol Alice In Chains iar acesta o sa fie unul mare. Personal cred că "Black Gives Way to Blue" a ridicat ștacheta la cel mai înalt nivel din cariera noastră."

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai moartea legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Discul a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Cu cinci albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri si a primit opt nominalizari la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?", pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos.

Citește mai multe despre Alice in Chains
Videoclipuri cu Alice in Chains
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE