Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Alexia - Toată lumea

După ce s-a făcut remarcată datorită talentului său în cadrul NexTStar, AleXia revine în atenția publicului cu primul ei single, „Toată lumea”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Explozivă, colorată, ieșită din comun și plină de carismă, AleXia transpune în versurile piesei toată „nebunia” unei școlărițe non-conformiste care emană veselie.

Single-ul este însoțit de un videoclip ce pune în evidență calitățile de dansatoare ale tinerei artiste.

"Eu îmi descriu în versuri propria personalitate, cum îmi petrec fiecare zi alături de prietenii mei, cum mă port în societate și cum sunt privită de către ceilalți, care m-au denumit simplu Căpșunica…oare de ce?! Cânt despre vârstă mea minunată în care grijile sunt legate doar de distracția de a doua zi, de dans, de muzică, de cum să ieșim cât mai mult în evidență pentru a ne face îndrăgiți și a atrage privirile băieților.

Știu, vor spune toți că sunt prea mică și că băieții n-au ce căuta în peisaj, dar amuzându-mă zic să nu uităm că mulți dintre noi “am iubit” încă de la grădiniță. Vă invit pe toți, cu mic, cu mare să ascultați melodia, să dansați pe acordurile ei, pentru că ritmul vă va prinde cu siguranță și vă va face să o puneți pe repeat,” a declarat AleXia.

Citește mai multe despre Alexia
Videoclipuri cu Alexia
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE