Urmărește-ne în Social Media

Alexandrina - După pod

Alexandrina a lansat videoclipul noului single "După pod". Aceasta este prima melodie extrasă de pe următorul album.

”"După Pod", prima piesă de pe următorul album! Mulțumim Anton Groves, Damian J Groves, David Lee, Alan Dala, Călin Bogdacenco, Niki Georgiev, Ion Molete, Marius Costache, Attila Lukinich, Alexei Turcan, Petre Ionuțescu, Mihai Eminescu, Florin Oslobanu, întregii echipe tehnice care a lucrat la filmarea videoclipului. <3 Enjoy it!” - Alexandrina

Piesa "După pod" este compusă de Alexandrina. Melodia a fost mixată și masterizată de Marius Costache, conceptul videoclipului și regia fiind semnate de Anton Groves & Damian Groves, regizori pe jumătate britanici, pe jumătate români, care realizează scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare pentru clienți de pe piața românească și internațională.

Alexandrina Hristov, originară din Chișinău, Republica Moldova, a cunoscut succesul artistic în București după ce în 2005 a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", în regia lui Paul Cuzuioc, pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale.

În 2009, Alexandrina a lansat albumul “Om de Lut”, o colecție de cântece compuse într-o perioadă lungă de timp, unele chiar în copilărie. Succesul albumului, care conține piese cunoscute precum “Printre Flori”, “Fata Merge Pe Jos”, “Noi 2”, “De Când Am Plecat” a provocat atât prezența Alexendrinei la radio și televiziune, cât și apariția ei la festivaluri importante din țară, cum ar fi Festivalul de Jaz de la Garâna sau Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Al doilea album, “Flori de Spin”, a fost lansat în 2014, la Sala Radio din București, în cadrul unui show audio-video spectaculos. Discul conține hiturile “Orașul Umbre” - care este prezent și pe coloana sonoră a serialului “Umbre”, produs de HBO Romania - “Pijamale Reci” și “Te iubesc”.

În ultimii ani, Alexandrina a participat la festivaluri mari din țară precum Green Sound Festival, Untold și Airfield.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5