Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Alexandra Ușurelu - Suflet, rămâi pur

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul noului single ”Suflet, rămâi pur”. Piesa a fost compusă de Bobby Stoica, pentru videoclip artista colaborând cu regizorul Florin Botea.

După două turnee de succes din ţară, “#PUR” şi “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti”,Alexandra Uşurelu a continuat seria spectacolelor sale printr-un concert la Biutiful, în București, pe 8 martie. În cadrul acestui eveniment a fost prezentat în premieră noul videoclip al artistei, ”Suflet, rămâi pur”, filmat pentru prima melodie de pe cel de-al doilea album.

”Prin oricâte greutăți am trece de-a lungul vieții, să rămânem împreună este întotdeauna o alegere. Acesta este cântecul despre cei care aleg să rămână împreună și clipul filmat ”pe sub praf și nori de fum”. Vă prezint astăzi primul cântec de pe viitorul meu album, ”Suflet, rămâi pur”!” - Alexandra Ușurelu

Primul album al Alexandrei Ușurelu, “La capătul lumii”, este unul dintre cele mai bine vândute materiale românești lansate în mod independent. Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii trei ani jumătate și peste 10.000 de discuri vândute, Alexandra a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai îndrăgite artiste din zona underground.

Alexandra Ușurelu a început deja să lucreze la cel de-al doilea album, astfel încât va lua o mică pauză de la concerte până în toamnă. Până atunci, însă, fanii se pot delecta cu noul videoclip ”Suflet, rămâi pur”.

Citește mai multe despre Alexandra Ușurelu
Videoclipuri cu Alexandra Ușurelu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE