Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Alexandra Ușurelu - Rămâi gândul cel dintâi

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei „Rămâi gândul cel dintâi”. Actorul Marius Manole este un medic orb în noul videoclip, iar piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea album al artistei independente.

În mijlocul pregătirilor pentru dublul concert pe care îl va susține în Sala Mare a Teatrului Național din București, Alexandra Ușurelu a melodia "Rămâi gândul cel dintâi" ce va fi inclusă pe al doilea album al ei. Piesa este însoțită de un videoclip în care actorul Marius Manole joacă rolul unui medic orb "care taie pe cord".

La fel ca majoritatea cântecelor Alexandrei, "Rămâi gândul cel dintâi" este scris și orchestrat pentru band și orchestră de Bobby Stoica.

Sursa inspirației pentru cântec și clip o constituie oamenii „care umblă legați la ochi prin sufletul nostru, iar noi îi acceptăm și îi primim așa, deși știm că sunt "fum dintr-un foc de suflet bun", povesteşte Alexandra Ușurelu.

Alexandra Ușurelu și actorul Marius Manole în videoclipul "Rămâi gandul cel dintâi"

Îmi place cum există, îmi place discreția cu care își face loc în lume. Muzica ei mi se potrivește perfect. Mi-a plăcut mult să lucrez cu ea. Alexandra Ușurelu e un om care adună în jurul ei energiile pozitive, le dă glas și îi face pe oameni puțin mai fericiți.”, ne-a spus la rândul său actorul Marius Manole.

În videoclip, Alexandra este acompaniată de MUSE Orchestra.

Muse Orchestra în cadrul videoclipului "Rămâi gandul cel dintâi" al Alexandrei Ușurelu

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu va reveni pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, în cadrul căruia va cânta împreună cu o orchestră de 24 de instrumentiști. Artista va susține două concerte simfonice consecutive în aceeaşi zi: de la orele 17:00 şi de la 20:00.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandra Ușurelu
Videoclipuri cu Alexandra Ușurelu
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE