Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Ușurelu - Rămâi gândul cel dintâi

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei „Rămâi gândul cel dintâi”. Actorul Marius Manole este un medic orb în noul videoclip, iar piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea album al artistei independente.

În mijlocul pregătirilor pentru dublul concert pe care îl va susține în Sala Mare a Teatrului Național din București, Alexandra Ușurelu a melodia "Rămâi gândul cel dintâi" ce va fi inclusă pe al doilea album al ei. Piesa este însoțită de un videoclip în care actorul Marius Manole joacă rolul unui medic orb "care taie pe cord".

La fel ca majoritatea cântecelor Alexandrei, "Rămâi gândul cel dintâi" este scris și orchestrat pentru band și orchestră de Bobby Stoica.

Sursa inspirației pentru cântec și clip o constituie oamenii „care umblă legați la ochi prin sufletul nostru, iar noi îi acceptăm și îi primim așa, deși știm că sunt "fum dintr-un foc de suflet bun", povesteşte Alexandra Ușurelu.

Alexandra Ușurelu și actorul Marius Manole în videoclipul "Rămâi gandul cel dintâi"

Îmi place cum există, îmi place discreția cu care își face loc în lume. Muzica ei mi se potrivește perfect. Mi-a plăcut mult să lucrez cu ea. Alexandra Ușurelu e un om care adună în jurul ei energiile pozitive, le dă glas și îi face pe oameni puțin mai fericiți.”, ne-a spus la rândul său actorul Marius Manole.

În videoclip, Alexandra este acompaniată de MUSE Orchestra.

Muse Orchestra în cadrul videoclipului "Rămâi gandul cel dintâi" al Alexandrei Ușurelu

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu va reveni pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, în cadrul căruia va cânta împreună cu o orchestră de 24 de instrumentiști. Artista va susține două concerte simfonice consecutive în aceeaşi zi: de la orele 17:00 şi de la 20:00.

Comentarii