Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Alexandra Ușurelu - ”Pădurea de gânduri (dystymia)”

Alexandra Ușurelu a lansat single-ul ”Pădurea de gânduri (dystymia)”. Cântecul este însoțit de un videoclip live, bazat pe înregistrări extrase din concertul ”Lumea, cum ai vrea să fie”, susținut pe 29 ianuarie 2018 la Teatrul Național din București.
Urmărește-ne pe

În așteptarea celui de-al doilea concert de la Teatrul Național București din acest an, Alexandra Ușurelu a lansat single-ul "Pădurea de gânduri (dystymia)" prin intermediul unui videoclip live. Imaginile au fost filmate în timpul concertului "Lumea, cum ai vrea să fie", a cărei recenzie o puteți citi aici. Cântecul aduce în atenția publicului tulburările depresive, subiecte tabu, de multe ori ignorate. Muzica și versurile sunt semnate de Bobby Stoica, partenerul de viață al Alexandrei.

Alexandra Ușurelu declară pentru InfoMusic:

Acesta este cântecul meu despre cei care se pierd prin pădurea lor de gânduri și pot alege să nu mai rămână deloc printre noi, pentru că lumea nu e așa cum ar vrea ei să fie. Și depresia seceră vieți. Iar eu îmi doresc să fim mai atenți unii cu alții, pentru că mergem toți pe o sârmă subțire, unde suntem suflete rânduri prin pădurea de gânduri.
Vă prezint "Pădurea de gânduri (dystymia)", așa cum s-a auzit și văzut în premieră la Teatrul Național din București, în concertul "Lumea, cum ai vrea să fie!".

Pentru fanii Alexandrei care nu au reușit să-și cumpere bilet la concertul sold-out de pe 29 ianuarie 2018, "ceva bun cred c-o să se-ntâmple…" (vorba melodiei). Spectacolul "Lumea, cum ai vrea să fie" va fi readus la Sala Studio din cadrul TNB pe data de 19 martie.

Cea mai mare producție de până acum a cântăreței va beneficia de pe o scenă animată cu un decor impresionant, bazat pe video mapping si lumini. Setlistul va conține multe cântece noi, dar și cele mai iubite melodii din vechiul catalog, amplificate sonor de muzicienii instrumentiști ce vor face parte din distribuția concertului: band-ul său, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Concertele sold-out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandra Ușurelu
Videoclipuri cu Alexandra Ușurelu
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE