Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Ușurelu - Mai bine în doi

Alexandra Ușurelu a lansat un videoclip pentru noul single "Mai bine în doi". Versurile, compoziția și producția piesei sunt semnate de Bobby Stoica, pentru regia clipului artista colaborând cu Florin Botea.

"E luni dimineață, e-aiurea și-aș pune pe STOP lumea. / Dar parcă-i mai bine să merg mai departe prin lume cu tine!", spun versurile noului single Alexandra Ușurelu, ”Mai bine în doi”. Piesa este dedicată cuplurilor de pretutindeni, propunând ascultătorilor o rememorare a momentelor frumoase dintr-o relație. Noul single se regăsește pe albumul "La capătul lumii”, materialul de debut lansat în decembrie 2014.

Alexandra Ușurelu , numita “Norah Jones a României”, a colaborat cu nume sonore din muzica romanească, printre care Trupa Vunk (pentru duetul “Nopțile trec (doar visele rămân)", ce în 2013 devine genericul serialului TV "Îngeri pierduți", Mircea Vintilă (pentru cântecul “Ceva se întâmplă cu noi”), Mircea Rusu (pentru cântecul “Doi străini”), Walter Dionisie (“Prețul Corect”, “Nicicând doi”), compozitorul și pianistul Bobby Stoica (cel care i-a produce și primul său album). Pe lista colaborărilor se află și nume de pe scena internațională, aici notându-se colaborarea cu Mariano Castro, compozitorul și pianistul argentian al trupei de succes internațional Narcotango, nominalizat de două ori la premiile Latin Grammy.

La scurtă vreme de la lansarea albumului "La capătul lumii”, Alexandra Ușurelu a fost triplu nominalizată de Societatea Româna de Radiodifuziune la cea de a XIII-a ediție a Galei Premiilor Muzicale Radio Romania, la categoriile “Cel mai bun debut”, “Cel mai bun album” și ”Cel mai bun duet” (pentru “Ceva se întâmpla cu noi”, duetul cu Mircea Vintilă).

Comentarii