Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Alexandra Ușurelu - La capătul lumii

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul ”La capătul lumii”, prefață a primului ei album. În clip apare și Andreea Marin, ce o susține de multă vreme pe Alexandra, numind-o chiar "Norah Jones a României".

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei ce dă titlul albumului ei de debut, "La capătul lumii". Pentru această melodie, tânăra artistă a colaborat cu Bobby Stoica, ce semnează muzica, versurile și producția compoziției. Alexandra a avut-o alături și pe Andreea Marin, ce a participat la filmările videoclipului din dorința de a-și exprima încrederea în talentul artistei și admirația pentru munca sa.

"Am crezut în Alexandra din prima clipă, este o chimie în glasul ei care se poate simți în tot corpul, te poartă departe în tărâmuri de poveste, neatinse de griji și tristeti, te rupe de cotidian și te învață să respiri altfel... " - Andreea Marin

"Cântecul și albumul "La capătul lumii" sunt dedicate celor care simt și știu că pot să călătorească până la capătul lumii lor, acel loc din interiorul lor numit suflet, unde există "culori și magie", ori de câte ori au nevoie pentru a-și face bine lor sau celor din jur. Andreea Marin, încă de la începutul călătoriei mele muzicale, mi-a fost martor și însoțitor de multe ori, iar eu m-am bucurat de această relație specială și i-am împărtășit fiecare pas al meu în drumul spre “Capătul lumii”. Apariția sa în acest videoclip reflectă chiar această poveste frumoasă." - Alexandra Usurelu

Filmările videoclipului "La capătul lumii" au fost realizate în Valparaiso (Chile), Itacare (Brazilia), Salvador de Bahia (Brazilia), Ceainăria Infinitea și Casa Mărgărit. Montajul este semnat de Florin Botea iar producția și postproducția de ArtyBRANDS.

Citește mai multe despre Alexandra Ușurelu
Videoclipuri cu Alexandra Ușurelu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE