Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu X Marius Manole - Iarna mea

Alexandra Ungureanu întâmpină sărbătorile de iarnă cu piesa "Iarna Mea". Aceasta este o colaborare inedită cu Marius Manole, unul dintre actorii români în vogă în acest moment şi extrem de expresiv pe scenă. Urmăreşte videoclipul noii melodii.

Cu doar o săptămână în urmă îl vedeam pe Marius Manole ca personaj principal în videoclipul "ICAR" de la Coma. Acum iată-l recitând versuri profunde şi romantice pe track-ul "Iarna Mea". Noul single începe în sunet de zurgălăi şi cu un sintetizor jucăuş. Alexandra Ungureanu apare în studio împreună cu formaţia sa, cântând despre iubire şi vocalizând adevărate balade din popor regândite.

Vocea sa cu mult ecou punctată de clopoţele ne transpune într-un vizual amplificat de un cor de fete bine mixat în fundal. Ne simţim martori la transhumanţă, la o horă de fete cu coroniţe şi la copii plecaţi la colindat. Pe măsură ce nori de fum se strecoară în clip îşi face apariţia pe fundal alb-negru Marius Manole recitând versuri despre iubirea care nu e ceea ce pare.

Cuvintele sale invocă senzaţia de gol în stomac a îndrăgostitului dezamăgit de sărbători, care în ciuda colindelor şi atmosferei de Crăciun se simte singur. "Iarna Mea" este o poveste electro-pop, care împrumută elemente din folclor. Muzica a fost compusă de către artistă împreună cu Sebastian Lazăr şi Vlad Mazarel. Textul este scris de către Ionuţ Petica, iar clipul e regizat de către Raluca Netca.

Reprezentaţia artiştilor a fost găzduită în videoclip de către cea mai mare arhivă de muzică românească a tuturor timpurilor, Electrecord. Alexandra Ungureanu a explicat astfel acest proiect:

Mi-am dorit să mai adaug în repertoriu nişte cântece noi potrivite perioadei sărbătorilor de iarnă, care este preferata mea din an. De fiecare dată ascult cu plăcere colindele tradiţionale româneşti sau pe cele din repertoriul internaţional, pe care le ştie toată lumea, dar parcă e loc şi de ceva nou.

«Iarna mea» este o poveste de iubire între realitate şi magie ce are ca fundal iarna. Ea îl cere înapoi pe iubitul plecat, îi face vrăji de dragoste ce leagă pe vecie. Piesa combină influenţe tradiţionale, ca linie melodică şi text (prelucrează mitul Dragostelor) cu un sound urban, fresh. Aşadar, îi mulţumesc poetului Ionuţ Petica pentru acest text minunat!

Sunt foarte încântată şi onorată de colaborarea cu Marius Manole, e o voce care transmite multă emoţie de la respiraţie până la strigat, e un artist care mă inspiră foarte mult.

În această toamnă Alexandra Ungureanu lansa piesa "Vantule", inspirată de trăirile sale personale, iar în primăvară a colaborat cu Marius Moga pe hitul "Bate, bate". Acesta aborda un future pop cu influenţe etno şi aducea o nouă imagine a esteticii româneşti. Marius Manole este actor al Teatrului Naţional Bucureşti din 2002, după ce a absolvit Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi. A jucat în piese precum "Un prinţ şi jumătate", "Visul unei nopţi de vară" şi în numeroase scurte metraje şi pelicule de lung metraj.

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuMarius Manole
Videoclipuri cu Alexandra UngureanuMarius Manole
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE