Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu - Vântule

În această perioadă de furtuni de toamnă Alexandra Ungureanu lansează piesa "Vântule". Melodia este însoţită de un videoclip cu un aer special de puritate, care prezintă protagonista alergând pe plajă şi peisaje superbe. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Vântule" reuşeşte să combine vocea suavă a Alexandrei Ungureanu cu un beat jucăuş, sintetizator şi percuţie care se rostogolesc fluid pe ritm. Dacă ascultaţi cu atenţie veţi auzi o uşoară inflexiune şi interpretare care duc cu gândul la muzică tradiţională românească. Aceasta pare genul de piesă care ar fi apreciată în selecţia naţională Eurovision.

Spre finalul single-ului apare un mixaj psihedelic, cu influenţe indiene şi orientale. Alexandra Ungureanu combină în acest release muzica electro-pop cu influenţele tradiţionale, toate pentru un sound original. Melodia este inspirată de experienţe şi trăiri personale ale artistei. Secretul sound-ului său special? Ţambalul, care aduce o rezonanţă misterioasă şi nostalgică.

Alexandra a colaborat cu Sebastian Lazăr şi tânăra artistă Regyna pentru realizarea acestei creaţii. Videoclipul a fost filmat în zone spectaculoase din natură, din toată ţara, dar şi în Bucureşti. Conceptul a fost gândit de Cosmin Florea, Creative Director. Superbele locuri surprinse de cameră au fost amintite de Alexandra Ungureanu:

Videoclipul surprinde frământarea sufletească ajunsă la apogeu, aproape de nebunie, și însingurarea, atunci când iubirea devine toxică. E ca un fel de călătorie scăpată de sub control prin spații necunoscute, în care experimentezi tot felul de stări.

Am filmat pe plaja Corbu, lacul Iacobdeal și într-o zonă la poalele Munților Măcin, locuri splendide al căror farmec este esențial în construcția videoclipului. Cadrul meu preferat este cel cu patul care plutește în mijlocul lacului - îmi stârnește un amalgam de emoții și mă face să mă gândesc la diverse semnificații - măreție, mister, abandon. Iubesc imaginea cinematografică și stylingul minimalist, care conturează o abordare foarte feminină și naturală.

Artista lansa în acest an "Bate Bate", primul său single sub label-ul Cat Music, colaborând cu Marius Moga pentru acel release. Anul trecut ascultam hitul "Copiii din noi", colaborare dintre Crush şi Alexandra Ungureanu. Vara trecută muziciana colabora cu The DaDa pe piesa "În Lumea Noastră".

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Videoclipuri cu Alexandra Ungureanu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE