Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu & The dAdA - În lumea noastră

Alexandra Ungureanu a lansat în colaborare cu The dAdA un nou single, intitulat ”În lumea noastră”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc.

La doi ani de la prima colaborare, pentru single-ul ”Ne iubim”, Alexandra Ungureanu și The dAdA revin cu piesa “În lumea noastră”. Melodia este compusă de Ungureanu Mihai-Alexandru, Urzica Septimiu-Stelian, Nicolae Theodor Daniel, Ungureanu Alexandra și Bobiceag Marian – Leonard. Videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc.

“Știu că întotdeauna cea mai recentă piesă lansată e cea mai dragă, dar piesa asta chiar e pe sufletul meu, are emoție, mister și senzualitate. Colaborarea cu băieții de la the dAdA a început în urmă cu mai bine de doi ani și cumva era normal să revenim cu o piesă împreună. În tot timpul ăsta am avut multe concerte, ne-am împrietenit și avem o chimie specială, o "lume a noastră" în care e energie bună și puțină nebunie”, declară Alexandra Ungureanu.

"De când am făcut piesa, ni s-a părut că i se potrivește ca o mănușa Alexandrei Ungureanu. Are un vibe de vară, pentru că vara se trăiesc cele mai frumoase povești de dragoste. Până la urmă, despre asta este ‘În lumea noastră’: despre îndrăgosteală, despre doi oameni care se pierd unul în ochii celuilalt, despre o lume în care nu contează nimic din exterior, ci doar ei. Peisajul superb ne-a ajutat să dăm piesei exact trăirea de care avea nevoie. O gașcă frumoasă, o drumeție care se termină în jurul unui foc de tabără și doi îndrăgostiți care se pierd, cumva, în povestea noastră. Îi mulțumim regizorului Silviu Mîndroc și echipei Media Pro Music pentru implicare și sperăm ca ăsta să fie doar primul pas al unei colaborări de succes. Avem multe suprize pregătite și așteptăm momentul potrivit să le arătăm fanilor noștri", declară trupa The dAdA.

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuThe dAdA
Videoclipuri cu Alexandra UngureanuThe dAdA
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE