Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu & The dAdA - În lumea noastră

Alexandra Ungureanu a lansat în colaborare cu The dAdA un nou single, intitulat ”În lumea noastră”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc.

La doi ani de la prima colaborare, pentru single-ul ”Ne iubim”, Alexandra Ungureanu și The dAdA revin cu piesa “În lumea noastră”. Melodia este compusă de Ungureanu Mihai-Alexandru, Urzica Septimiu-Stelian, Nicolae Theodor Daniel, Ungureanu Alexandra și Bobiceag Marian – Leonard. Videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc.

“Știu că întotdeauna cea mai recentă piesă lansată e cea mai dragă, dar piesa asta chiar e pe sufletul meu, are emoție, mister și senzualitate. Colaborarea cu băieții de la the dAdA a început în urmă cu mai bine de doi ani și cumva era normal să revenim cu o piesă împreună. În tot timpul ăsta am avut multe concerte, ne-am împrietenit și avem o chimie specială, o "lume a noastră" în care e energie bună și puțină nebunie”, declară Alexandra Ungureanu.

"De când am făcut piesa, ni s-a părut că i se potrivește ca o mănușa Alexandrei Ungureanu. Are un vibe de vară, pentru că vara se trăiesc cele mai frumoase povești de dragoste. Până la urmă, despre asta este ‘În lumea noastră’: despre îndrăgosteală, despre doi oameni care se pierd unul în ochii celuilalt, despre o lume în care nu contează nimic din exterior, ci doar ei. Peisajul superb ne-a ajutat să dăm piesei exact trăirea de care avea nevoie. O gașcă frumoasă, o drumeție care se termină în jurul unui foc de tabără și doi îndrăgostiți care se pierd, cumva, în povestea noastră. Îi mulțumim regizorului Silviu Mîndroc și echipei Media Pro Music pentru implicare și sperăm ca ăsta să fie doar primul pas al unei colaborări de succes. Avem multe suprize pregătite și așteptăm momentul potrivit să le arătăm fanilor noștri", declară trupa The dAdA.

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuThe dAdA
Videoclipuri cu Alexandra UngureanuThe dAdA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE