Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Ungureanu x Paul Ananie - Cea mai frumoasă iarnă

Crăciunul este despre a dărui, iar Alexandra Ungureanu și Paul Ananie le aduc ascultătorilor "Cea mai frumoasă iarnă" în playlistul de sărbătoare. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Ne mai despart câteva zile până la cea mai frumoasă perioadă din an, când mirosul de cozonaci și turtă dulce vor învălui casele românilor. Crăciunul este despre iubire, familie și momente frumoase petrecute împreună. Pentru a celebra această sărbătoare, Alexandra Ungureanu și Paul Ananie și-au unit vocile pentru "Cea mai frumoasă iarnă".

"Mi-am dorit o piesă de Crăciun care să adune toată emoția acestei perioade pe care eu o simt din tot sufletul, mai ales că sunt născută în luna decembrie și este acea perioadă din an pe care o iubesc cel mai mult. <<Cea mai frumoasă iarnă>> nu este neapărat un colind clasic, ci o poveste de dragoste pe fundalul sărbătorilor de iarnă, un context în care se regăsesc foarte mulți. L-am invitat pe această piesă pe prietenul meu foarte bun Paul Ananie. El e cântăreț de muzică populară, iar anul trecut am colaborat pentru o melodie care a fost extrem de apreciată de public, așa că anul acesta l-am invitat eu pe o piesă, una pop și a ieșit un proiect extraordinar de frumos. Chiar cred că este un refren ce va fi pe buzele tuturor iarna asta și sper că va reveni în fiecare an în perioada sărbătorilor", a declarat Alexandra Ungureanu.

Paul Ananie a adăugat:

"<<Cea mai frumoasă iarnă>> este... Altceva. Piesa te duce cu gândul la o iarnă atât de ambivalentă... Cu dragoste, dar și cu amar. Totuși, love always wins, așa că totul se termină cu bine. Sper să simțiți un crâmpei din pasiunea pe care am pus-o acolo, împreună cu Alexandra".

În 2020, Alexandra Ungureanu a lansat "Cărămida", o piesă inspirată din folclorul românesc, iar 2021 l-a început cu single-ul "Dacă n-am fi împreună". A urmat "Vreau să te uit", un single despre iubire, înțelegere și puterea de a merge mai departe și prima colaborare alături de Theo Rose pentru "Un om ca tine", o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vară. În noiembrie, Alexandra Ungureanu a lansat "Din Dor", o piesă aparte, atât prin muzică cât și prin versuri și un remake al hitului "Dragostea mea".

Paul Ananie este un cunoscut interpret de muzică populară din Maramureș. A debutat în anul 2005, iar de atunci a câștigat numeroase premii și a lansat piese precum "Ochii tăi, măsline negre" (alături de Alexandra Ungureanu), "Fir-a naibii dragostea" (alături de Theo Rose), "Mândră dragă iar îi noapte" și multe altele.

Comentarii

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare