Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu - Nopți și zile

Alexandra Ungureanu a lansat videoclipul noului single ”Nopți și zile”. Vizualul a fost filmat în SUA, pe ruta Pacific Coast Highway.

Nopți și zile” este noul single lansat de Alexandra Ungureanu. Piesa este compusă de David Deejay, cu care artista își dorea să colaboreze de multă vreme.

”Am fost extrem de încântată de propunerea lui David Deejay. Mai mult, în momentul în care am ascultat piesa, am ştiut că este aceea pe care am aşteptat-o şi că se mulează perfect pe timbrul meu, fiind dramatică şi simt că va stârni valuri de emoţii”“, declară Alexandra.

Filmat în Malibu, Los Angeles, „”Nopţi şi Zile”“ este un clip de stare, cu accente flirty. Filmările au fost marcate de două etape diferite. Pe timpul zilei, acestea s-au desfăşurat pe ruta Pacific Coast Highway, celebra autostradă cu panorame incredibile care străjuieşte coasta pacifică a statului California, SUA, dar şi pe nesfârşitele fâşii de plajă. Aici o regăsim pe Alexandra la volanul unui automobil vintage, care contrastează cu rujul pe care îl poartă artista. Odată cu lăsarea serii, echipa a ales ca loc de filmări un spaţiu chic, în care Alexandra a fost protagonista unui scenariu plin de mister şi totodată de senzualitate.

„”Această piesă mă reprezintă în totalitate, simt că a fost creată pentru mine. Prietenii mei au ascultat-o deja şi am un feedback pozitiv legat de ea, aşa că am încredere că va prinde bine“”, declară Alexandra Ungureanu.

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Videoclipuri cu Alexandra Ungureanu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE