Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu feat. Marius Moga - Bate, Bate

După un teaser misterios, Alexandra Ungureanu a lansat cel mai nou single al său, "Bate, Bate". Piesa este o colaborare cu Marius Moga şi primeşte un videoclip care combină motivele florale cu cele tradiţionale. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Alexandra Ungureanu şi Marius Moga au început să colaboreze de multă vreme pentru a realiza o piesă împreună, dar au decis să lase timpul să treacă, pentru a găsi momentul propice pentru lansare. Astfel a apărut "Bate, Bate", un cântec pop care reuşeşte să includă subtil influenţe din muzica anilor '80, dar şi ceva din versificaţia tradiţional românească.

Foarte interesantă şi modernitatea videoclipului, care combină elemente din cultura populară românească, căpiţe de fân, furci, feţe de masă cu motive florale cu ţinute haute couture. De regie s-au ocupat Sergiu Nicula (Sega) şi Cosmin Florea. Piesa este produsă de către Marius Moga, iar textul este scris de către Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu şi Marius Moga. Acesta din urmă apare pe flow la mijlocul acestui single, cu o secţiune pop/ R&B ca în zilele bune ale trupei Simplu.

"Bate, Bate" reprezintă de altfel şi o nouă etapă în cariera Alexandrei, fiind primul său single sub tutela Cat Music. Muziciana s-a redescoperit în această nouă ipostază, revenind la origini şi la o interpretare autentică. Scenografia şi styling-ul acestei creaţii artistice îi aparţin lui Cosmin Florea, care combină contemporanul cu clasicul, tradiţionalul şi ruralul.

Pentru a prefaţa apariţia acestei melodii luptători de K1 au realizat piruete şi sincroane, distrându-se la filmări pentru teaser şi clip. Emil Rengle semnează această coregrafie vivace şi plină de unduiri ce necesită o flexibilitate deosebită.

Alexanda Ungureanu lansa piesa "Copiii din noi" anul trecut împreună cu CRUSH, iar tot în 2017 a colaborat şi cu trupa The dAdA pe single-ul "În lumea noastră".

Marius Moga a încheiat anul 2017 cu multă candoare, lansând DeMoga Kids, o platformă muzicală dedicată celor mici. A sosit împreună cu compilaţia "Cântece de Crăciun", care include 5 piese produse în studiourile DeMoga Music.

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuMarius Moga
Videoclipuri cu Alexandra UngureanuMarius Moga
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE