Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Ungureanu feat. Andrei Vitan - Împotriva lor

"Împotriva lor" este noul single lansat de Alexandra Ungureanu în colaborare cu Andrei Vitan. Piesa este o declarație de independență a artistei, un îndemn de a-ți urma propria cale.

Prin intermediul noului single "Împotriva lor", Alexandra Ungureanu pășește într-o nouă etapă a carierei sale. După hituri alături de artiști precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, Alexandra lansează o primă piesă din direcția solo. Piesa "Împotriva lor" este interpretată împreună cu Andrei Vitan, cel mai recent artist descoperit de Adrian Sînă.

Single-ul este o declarație de independență a artistei și un îndemn de a-ți urma propria cale, fără să te lași doborât de obstacolele celor din jur. "Împotriva lor" este compusă de Adrian Sînă, unul dintre cei mai în vogă producători locali ai momentului. Adrian semnează compoziția unor hituri recente lansate de Maxim, Anda Adam și Lidia Buble, continuându-și în paralel și activitatea cu trupa Akcent.

Videoclipul "Împotriva lor" este filmat într-un mod inedit, fiind prezentate două planuri aflate în antiteză: unul întunecat, încărcat cu energie negativă și nervozitate, iar celălalt plan, în care se află Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimistă și încrezătoare. Atitutinea Alexandrei reușește să molipseasca și personajul din spațiul mohorât, iar împreună cu el crește forța de a merge mai departe și de a rămâne astfel neclintiti în fața oricăror piedici.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Ducu Bertzi, Keo & Alexandra Ungureanu cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM SPECIAL

Organizatorii West Side Christmas Market au pregătit un program special de sărbători cu surprize dedicate celor care vor trece pragul tărâmului magic al parcului tematic alături de prieteni și familie, în perioada 21 - 26 decembrie, în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

West Side Christmas Market
West Side Christmas Market

Pe 21 și 22 decembrie, între orele 15:00 - 21:00, la West Side Christmas Market, va ajunge renumita caravană de Crăciun, caravana Coca-Cola. Timp de două zile, vizitatorii celui mai mare parc tematic de Crăciun se vor bucura de activări și jocuri pregătite special pentru a le oferi momente unice alături de prieteni. De asemenea, cei care doresc pot cânta colinde la karaoke. Vizitatorii caravanei vor pleca acasă cu o amintire memorabilă din partea organizatorilor.

Pe 25 decembrie, parcul se va deschide de la ora 16:00 până la ora 23:00, iar în timpul săptămânii programul târgului va rămâne cel inițial - de luni până joi, de la 12:00 la 22:00, vineri și sâmbătă de la ora 12:00 la 23:00.

West Side Christmas Market va fi deschis până pe 27 decembrie, inclusiv.

Programul artistic West Side Christmas Market în perioada 23-25 decembrie:

Vineri, 23 decembrie

  • Gașca Zurli - ora 19:00
  • Florin Vasilică - ora 20:00

Sâmbătă, 24 decembrie

  • MiniSong - ora 19:00
  • Irina Sârbu - ora 20:00

Duminică, 25 decembrie

  • Fanfara lui Moș Crăciun - ora 19:00
  • Keo & Alexandra Ungureanu - ora 20:00

Luni, 26 decembrie

  • Fanfara lui Moș Crăciun - ora 19:00
  • Ducu Bertzi - ora 20:00
Citește în continuare