Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu feat. Andrei Vitan - Împotriva lor

"Împotriva lor" este noul single lansat de Alexandra Ungureanu în colaborare cu Andrei Vitan. Piesa este o declarație de independență a artistei, un îndemn de a-ți urma propria cale.

Prin intermediul noului single "Împotriva lor", Alexandra Ungureanu pășește într-o nouă etapă a carierei sale. După hituri alături de artiști precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, Alexandra lansează o primă piesă din direcția solo. Piesa "Împotriva lor" este interpretată împreună cu Andrei Vitan, cel mai recent artist descoperit de Adrian Sînă.

Single-ul este o declarație de independență a artistei și un îndemn de a-ți urma propria cale, fără să te lași doborât de obstacolele celor din jur. "Împotriva lor" este compusă de Adrian Sînă, unul dintre cei mai în vogă producători locali ai momentului. Adrian semnează compoziția unor hituri recente lansate de Maxim, Anda Adam și Lidia Buble, continuându-și în paralel și activitatea cu trupa Akcent.

Videoclipul "Împotriva lor" este filmat într-un mod inedit, fiind prezentate două planuri aflate în antiteză: unul întunecat, încărcat cu energie negativă și nervozitate, iar celălalt plan, în care se află Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimistă și încrezătoare. Atitutinea Alexandrei reușește să molipseasca și personajul din spațiul mohorât, iar împreună cu el crește forța de a merge mai departe și de a rămâne astfel neclintiti în fața oricăror piedici.

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuAndrei Vitan
Videoclipuri cu Alexandra UngureanuAndrei Vitan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE