Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu feat. Andrei Vitan - Împotriva lor

"Împotriva lor" este noul single lansat de Alexandra Ungureanu în colaborare cu Andrei Vitan. Piesa este o declarație de independență a artistei, un îndemn de a-ți urma propria cale.

Prin intermediul noului single "Împotriva lor", Alexandra Ungureanu pășește într-o nouă etapă a carierei sale. După hituri alături de artiști precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, Alexandra lansează o primă piesă din direcția solo. Piesa "Împotriva lor" este interpretată împreună cu Andrei Vitan, cel mai recent artist descoperit de Adrian Sînă.

Single-ul este o declarație de independență a artistei și un îndemn de a-ți urma propria cale, fără să te lași doborât de obstacolele celor din jur. "Împotriva lor" este compusă de Adrian Sînă, unul dintre cei mai în vogă producători locali ai momentului. Adrian semnează compoziția unor hituri recente lansate de Maxim, Anda Adam și Lidia Buble, continuându-și în paralel și activitatea cu trupa Akcent.

Videoclipul "Împotriva lor" este filmat într-un mod inedit, fiind prezentate două planuri aflate în antiteză: unul întunecat, încărcat cu energie negativă și nervozitate, iar celălalt plan, în care se află Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimistă și încrezătoare. Atitutinea Alexandrei reușește să molipseasca și personajul din spațiul mohorât, iar împreună cu el crește forța de a merge mai departe și de a rămâne astfel neclintiti în fața oricăror piedici.

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuAndrei Vitan
Videoclipuri cu Alexandra UngureanuAndrei Vitan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE