Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Ungureanu feat. Andrei Vitan - Împotriva lor

"Împotriva lor" este noul single lansat de Alexandra Ungureanu în colaborare cu Andrei Vitan. Piesa este o declarație de independență a artistei, un îndemn de a-ți urma propria cale.

Prin intermediul noului single "Împotriva lor", Alexandra Ungureanu pășește într-o nouă etapă a carierei sale. După hituri alături de artiști precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, Alexandra lansează o primă piesă din direcția solo. Piesa "Împotriva lor" este interpretată împreună cu Andrei Vitan, cel mai recent artist descoperit de Adrian Sînă.

Single-ul este o declarație de independență a artistei și un îndemn de a-ți urma propria cale, fără să te lași doborât de obstacolele celor din jur. "Împotriva lor" este compusă de Adrian Sînă, unul dintre cei mai în vogă producători locali ai momentului. Adrian semnează compoziția unor hituri recente lansate de Maxim, Anda Adam și Lidia Buble, continuându-și în paralel și activitatea cu trupa Akcent.

Videoclipul "Împotriva lor" este filmat într-un mod inedit, fiind prezentate două planuri aflate în antiteză: unul întunecat, încărcat cu energie negativă și nervozitate, iar celălalt plan, în care se află Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimistă și încrezătoare. Atitutinea Alexandrei reușește să molipseasca și personajul din spațiul mohorât, iar împreună cu el crește forța de a merge mai departe și de a rămâne astfel neclintiti în fața oricăror piedici.

Comentarii

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare