Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu & Alex Mușat - Take Your Time (cover Sam Hunt)

Alexandra Ungureanu a înregistrat împreună cu Alex Mușat un cover după o piesă din repretoriul lui Sam Hunt, ”Take Your Time”. Cu acest clip, artista începe un nou proiect muzical: ”413 Sessions”.

După succesul videoclipurilor din seria ”Music in pRogress”, Alexandra Ungureanu lansează pe piața muzicală un nou proiect video inedit: ”413 Sessions”. Proiectul conține câteva înregistrări ale unor coveruri, dar și piese proprii, interpretate de solistă într-o maniera country.

„Cred că într-o viață anterioară m-am născut la Nashville, orașul american al muzicii country adevărate. Single-ul m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personală“, spune artista.

Take Your Time“, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului ”413 Sessions”, un duet cu Alex Mușat, un tanar chitarist foarte talentat. Filmările videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperișul halelor Atelierului 413, care a dat, de altfel, și numele proiectului. Regia a fost semnată de Sebastian Secan, iar producătorul videoclipului a fost însăși solista.

Dacă prin ”Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a promovat turismului românesc, prin ”413 Sessions” își dorește să scoată la lumină creațiile unor artiști extrem de apreciați, mai ales în străinatate, dar mai puțin cunoscuți publicului larg.

Din echipa de instrumentiști ai artistei fac parte: Claudiu Purcărin, zis si „Nașu“, un toboșar de exceptie alături de care Alexandra a mai cântat pe vremea când acesta făcea parte din trupa Sistem, dar și Lucian” Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers .

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Videoclipuri cu Alexandra Ungureanu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE