Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Alexandra Ungureanu & Alex Mușat - Take Your Time (cover Sam Hunt)

Alexandra Ungureanu a înregistrat împreună cu Alex Mușat un cover după o piesă din repretoriul lui Sam Hunt, ”Take Your Time”. Cu acest clip, artista începe un nou proiect muzical: ”413 Sessions”.

După succesul videoclipurilor din seria ”Music in pRogress”, Alexandra Ungureanu lansează pe piața muzicală un nou proiect video inedit: ”413 Sessions”. Proiectul conține câteva înregistrări ale unor coveruri, dar și piese proprii, interpretate de solistă într-o maniera country.

„Cred că într-o viață anterioară m-am născut la Nashville, orașul american al muzicii country adevărate. Single-ul m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personală“, spune artista.

Take Your Time“, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului ”413 Sessions”, un duet cu Alex Mușat, un tanar chitarist foarte talentat. Filmările videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperișul halelor Atelierului 413, care a dat, de altfel, și numele proiectului. Regia a fost semnată de Sebastian Secan, iar producătorul videoclipului a fost însăși solista.

Dacă prin ”Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a promovat turismului românesc, prin ”413 Sessions” își dorește să scoată la lumină creațiile unor artiști extrem de apreciați, mai ales în străinatate, dar mai puțin cunoscuți publicului larg.

Din echipa de instrumentiști ai artistei fac parte: Claudiu Purcărin, zis si „Nașu“, un toboșar de exceptie alături de care Alexandra a mai cântat pe vremea când acesta făcea parte din trupa Sistem, dar și Lucian” Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers .

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Videoclipuri cu Alexandra Ungureanu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE