Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan x NERVO - Come Into My World

Alexandra Stan a colaborat cu NERVO, surorile DJ din Australia, pentru piesa ”Come Into My World”. Single-ul captează vibe-ul anilor '80, influențele disco fiind vizibile.

Piesa "Come Into My World" a fost scrisă de Liv și Mim, surorile NERVO, care au compus muzică alături de celebrul DJ și producător olandez-turc, Ummet Ozcan. Mixul și masterul cântecului au fost relizate de Manuel Riva, care a mai colaborat în trecut cu Alexandra Stan pentru piesa "Miami".

În piesă, Alexandra Stan cântă despre o "invitație" în lumea ei, mai precis despre o invitație de a da o șansă unei povești de iubire să se materializeze, chiar dacă succesul nu este garantat.

Videoclipul, plin de culoare și moțiune, realizat de BMABID, în regia Ralucăi Netca și cu Alex Chițu ca DoP, le are pe Alexandra Stan si surorile NERVO în prim-plan. Alexandra apare însoțită și de un grup de dansatori pe parcursul clipului. Debutând cu un "prezentator" care le introduce pe artiste, videoclipul se mulează ca o mănușă pe vibe-ul piesei și transmite publicului nostalgia anilor '80.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică cu piesa "Lollipop / Param Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri că "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul "Mr. Saxobeat", iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală.

De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami"), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Comentarii