Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan x NERVO - Come Into My World

Alexandra Stan a colaborat cu NERVO, surorile DJ din Australia, pentru piesa ”Come Into My World”. Single-ul captează vibe-ul anilor '80, influențele disco fiind vizibile.

Piesa "Come Into My World" a fost scrisă de Liv și Mim, surorile NERVO, care au compus muzică alături de celebrul DJ și producător olandez-turc, Ummet Ozcan. Mixul și masterul cântecului au fost relizate de Manuel Riva, care a mai colaborat în trecut cu Alexandra Stan pentru piesa "Miami".

În piesă, Alexandra Stan cântă despre o "invitație" în lumea ei, mai precis despre o invitație de a da o șansă unei povești de iubire să se materializeze, chiar dacă succesul nu este garantat.

Videoclipul, plin de culoare și moțiune, realizat de BMABID, în regia Ralucăi Netca și cu Alex Chițu ca DoP, le are pe Alexandra Stan si surorile NERVO în prim-plan. Alexandra apare însoțită și de un grup de dansatori pe parcursul clipului. Debutând cu un "prezentator" care le introduce pe artiste, videoclipul se mulează ca o mănușă pe vibe-ul piesei și transmite publicului nostalgia anilor '80.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică cu piesa "Lollipop / Param Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri că "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul "Mr. Saxobeat", iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală.

De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami"), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Hitul Alexandrei Stan, "Mr. Saxobeat", e încă pe val; Piesa a stabilit un record pe Spotify

"Mr. Saxobeat", piesa lansată de Alexandra Stan în urmă cu 11 ani, este cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Hitul Alexandrei a atins, de curând, un număr record de ascultări pe această platformă, videoclipul bucurându-se, de asemenea, de sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Publicat

pe

Alexandra Stan, record pe Spotify cu piesa ”Mr. Saxobeat”
Alexandra Stan, record pe Spotify cu piesa ”Mr. Saxobeat” │ FOTO: PR

În noiembrie 2020, piesa "Mr. Saxobeat" înregistra 200 de milioane de ascultări pe Spotify, la momentul respectiv fiind declarată cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Titlul este păstrat și în 2022, la doar 15 luni distanță piesa Alexandrei Stan reușind să stabilească un nou record - hitul "Mr. Saxobeat" a depășit pragul de 300 de milioane de ascultări pe Spotify.

Deși a fost lansată în urmă cu 11 ani, melodia continuă să fie singura piesă a unui artist român care atinge această performanță.

Alexandra Stan: "Sunt recunoscătoare pentru tot"

"Wow, în ultimele 15 luni, piesa mea, "Mr. Saxobeat", a adunat încă 100.000.000 de ascultări, iar în total are peste 300 milioane de ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscătoare pentru tot", a declarat Alexandra Stan.

Piesa "Mr. Saxobeat" înregistrează cifre bune și pe YouTube, strângând un total de peste 1,2 miliarde de vizualizări pe diversele canale oficiale, ale artistei, sau ale casei de discuri. Melodia se regăsește pe albumul "Saxobeats", lansat în 2011, care a inclus și alte hituri, precum "Lollipop (Param Pam Pam)", sau "Get Back (ASAP).

VIDEO: Alexandra Stan - "Mr. Saxobeat"

Alexandra Stan şi-a făcut debutul în muzică în 2009, cu single-ul "Lollipop / Param Pam Pam". De-a lungul carierei, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami") și a avut colaborari cu artişti precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva.

Cel mai recent single al artistei se numește "Tokyo" și a fost lansat în octombrie 2021. Melodia este extrasă de pe albumul "Rainbows", care va apărea pe piață în prima jumătate a acestui an.

Citește în continuare

Industria muzicala

Alexandra Stan a fost la podcastul "Aproximativ Discuţii" de la Happy Fish: o sesiune "ca la psiholog"

Cel mai nou episod al podcastului "Aproximativ Discuţii" de la Happy Fish cu DJ Gojira a avut-o ca invitată pe Alexandra Stan. Muziciana s-a deschis ca la psiholog în fata podcasterului şi a atins cam toate subiectele care stârneau curiozitate, inclusiv cele sensibile. Se vede şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Alexandra Stan Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira
Alexandra Stan Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira │ FOTO: Happy Fish

Pe parcursul a mai bine de 3 ore, DJ Gojira şi Alexandra Stan discută despre momente traumatizante din viaţa Alexandrei, despre mega hitul "Saxo Beat", despre drepturi de autor şi... net worth. Gazda show-ului se declară surprinsă că Alexandra nu îşi cunoaşte net worth-ul şi îi recomanda să investească în... cartonaşe vechi cu Pokemoni. S-a vorbit şi pe teme mai serioase, precum managerul şi iubitul abuziv al artistei, dar şi faptul că nu s-au răsfrânt prea multe consecinţe asupra sa după acel pumn.

S-a vorbit şi despre experienţa de la "Survivor", sau mai degrabă despre efectele sale asupra Alexandrei, care atunci când s-a întors din junglă a simţi brusc presiunea de a îşi întemeia o familie. Cântăreaţa din Constanţa, în vârstă de 32 de ani a povestit că a plâns la documentarul despre Britney Spears, iar împreună cu Gojira a făcut o scurtă disecţie a reuniunii ABBA.

Cei doi au rememorat şi primele lor întâlniri, care nu au avut acelaşi vibe precum cea de la podcast. Alexandra povesteşte de fapt că e la a cincea metamorfoză şi că era foarte "cocky" la apariţia sa de la radio, în compania lui DJ Gojira. S-a vorbit despre meseria de influencer, despre trecerea de la casa de discuri Roton la Global şi la Universal Music. Au fost aruncate şi nişte nume de artişti, s-a vorbit cu mult respect despre Carla's Dreams şi stilul său boem de a exista, a crea şi a inova pe piaţa de muzică locală.

Un moment interesant a fost cel în care Alexandra şi-a asumat rolul de influencer şi a recunoscut că nu fumează în faţa camerei pentru a nu da un exemplu negativ, deşi "în off" e fumătoare. S-a discutat mult despre DJ-ii care consumă substanţe narcotice şi cei care nu o fac, precum DJ Gojira. A fost şi prima dată când gazda podcastului a explicat ce e cu tricoul său cu Ketamină şi că mesajul e total diferit de promovarea drogurilor pe care o înţelesese Alexandra, dar şi mulţi alţii. A fost şi o mare porţiune din podcast în care s-a vorbit despre OnlyFans şi planurile Alexandrei cu platforma, pentru că ea pregătise un proiect special, care a picat până la urmă.

Am mai descoperit şi că lansarea piesei "Tokyo", care a apărut în toamna lui 2021 nu este o coincidenţă, Alexandra având o mare bază de fani în Japonia. Alte descoperiri despre artistă, ascensiunea sa şi transformările sale le găsiţi în clip, iar comentariul cu cele mai multe like-uri este chiar cel al Alexandrei, care a postat că simte că a fost la psiholog şi că îi recomanda lui Gojira să se apuce de această meserie.

Citește în continuare