Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Obsesii

Alexandra Stan a lansat prima piesă din 2020 la început de lună februarie, "Obsesii". Artista ne propune un videoclip alb-negru pentru a ilustra acest nou single, care are un beat primăvăratic şi romantic. Urmăreşte noul videoclip în articol.

Alexndra Stan a ales o numerologie specială pentru lansarea acestui clip. "Obsesii" a debutat pe 02.02.2020 la ora 20:00. Piesa sosise pe platformele de streaming de pe 31 ianuarie 2020, acolo unde artista a strâns deja milioane de ascultări pentru celelalte hituri ale sale. Versurile melodiei sunt scrise de către Alex Pelin, iar piesa spune povestea iubirii transformate în obsesie. Melodia a fost compusă de către Vlad Lucan şi Alex Pelin şi include un sample tineresc, primăvăratic şi urban.

Videoclipul a fost regizat de către Bogdan Daragiu, care a ales un vizual alb negru pentru a exprima contraste profunde. Alexandra Stan apare cu o figură angelică, înconjurată de dansatori tăcuţi şi blocaţi în mişcări de curtare. Cămăşile largi ce flutură inspiră ideea de libertate şi luminile fluctuante contribuie la imaginea magică şi hipnotizantă prinsă de cameră. Cei care ascultă cu atenţie versurile vor observa că artista face referire la dorinţa carnală drept "iluzii trucate", săpând mai adânc în definiţia iubirii.

De la un punct încolo "o noapte" devine obsesie şi nu iubire, iar vinul devine "prea amar". Este clasica poveste a dorinţei efemere, care dispare, în contrast cu dragostea care dăinuie.

Alexandra Stan a debutat în muzică alături de MediaPro Music, lansând single-ul "Lollipop/ Param Pam Pam". Ulterior a lansat alte track-uri apreciate de public precum "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". La un deceniu de la debut, artista s-a alatuat Universal Music România & MediaPro Music. Anul 2020 este special pentru artistă, care sărbătoreşte 10 ani de activitate muzicală. Are la activ 4 albume: "Saxobeats", "Unlocked", "Alesta" şi "Mami", dar şi zeci de single-uri de top.

A colaborat cu nume mari din muzică precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva. În plus, muziciana a strâns o comunitate de peste 6.5 milioane de fani. Un moment cheie în cariera sa a fost coverul realizat de Selena Gomez pentru piesa "Mr. Saxobeat".

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE