Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Obsesii (Acoustic Version)

Alexandra Stan a lansat o versiune acustică a piesei "Obsesii". Într-un decor minimalist și alături de o formulă inedită, cu două viori, o violă, un violoncel și un pian, artista transmite emoția unei iubiri devenite obsesie.

Varianta acustică a piesei "Obsesii" este suprinsă în imagini de către Cătălin Dardea, care semnează regia, montajul și imaginea. Această versiune face parte din proiectul "The Remixes", alături de trei remixuri ale piesei, realizate de Albwho, Village și Nomad Digital.

Pentru a realiza această variantă a piesei, Alexandra Stan a lucrat cu Marius Hristescu pentru partitură, inginerul de sunet Andrei Kerestely, Corina Gheorghe și Diana Ciudin la viori, Larisa Retegan la violă, Mihai Grigore la violoncel și Eliza Puchianu la pian.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică cu single-ul "Lollipop / Param Pam Pam". Au urmat single-uri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)".

De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami"), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesă, "Mr Saxobeat", a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

De curând, Alexandra Stan a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, noul single fiind lansat prin intermediul celor două case de discuri.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE