Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan - Noi 2

După numeroase piese cu versuri în engleză, spaniolă şi franceză, Alexandra Stan lansează prima ei piesă în limba română. Noul single al artistei se numește “Noi 2” și este acompaniat de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

Deşi a mai lansat piese în limba română în colaborare cu alţi artişti - “Inima de gheaţă” (cu Trupa Zero), “Motive” (cu Dorian) şi “Au gust zilele” (cu Criss Blaziny) - "Noi 2" este primul single solo al artistei în limba maternă. Piesa este compusă de Alexandra Stan, pentru versuri artista colaborând cu Chriss JustUs. Pe partea de producție a melodiei, Alexandra a lucrat cu Cristian Tarcea, Alex Parker și Laurențiu Popescu.

“Eu sunt copilul mării, mă hrănesc cu razele soarelui, iubesc energia apei şi cred că asta înseamnă marea: fericire, distracţie, locul unde stresul dispare şi totodată locul ideal pentru începutul unor relaţii, de asta şi invitaţia mea “Iubite / Mi-ai face o favoare / Dac-ai veni la mare”, a declarat Alexandra Stan.

Videoclipul melodiei este regizat de Bogdan Păun de la NGM Creative şi ne prezintă o gaşcă de fete puse pe distracţie, cu Alexandra Stan în rol de căpitan al grupului.

Noi 2” este cel de-al treilea single lansat anul acesta de Alexandra Stan și cea de-a doua piesă produsă la Alexandra Stan Records. Prima piesă care a purtat semnătura propriei case de producției a fost “Boy Oh Boy”, o melodie cu un videoclip filmat tocmai în Kuala Lumpur.

Pentru perioada următoare, Alexandra Stan pregăteşte lansarea primei colecţii de haine, Stan by Alexandra Stan. Aceasta va fi disponibilă online, pe site-ul artistei.

PUBLICITATE
Comentarii