Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Mami

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single ”Mami”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Katie DiCicco și este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

”Ideea pentru videoclip a venit în timp ce mă gândeam la Mexic”, a mărturisit Alexandra Stan, artista fiind în prezent chiar în Puerto Escondido din Mexic.

Deși inspirația pentru videoclip a pornit de la atmosfera latino a Mexicului, ”Mami” a fost filmat în România, fiind regizat de Bogdan Păun. Versurile sunt scrise de Alexandra Stan împreună cu Katie DiCicco, pe partea de producție artista colaborând cu Simon Says, un producător din Los Angeles.

Noul single ”Mami” denumește și următorul album al Alexandrei Stan, cel de-al 4-lea din carieră. Discul va fi lansat în curând în Japonia, ulterior urmând să devină disponibil la nivel internațional.

De curând, Alexandra Stan a filmat un videoclip în Japonia pentru piesa “Favorite Game”, soundtrack-ul principal al filmului “Miko Girl”. Pelicula pune în scenă povestea unei fete pe nume Shiwasu, fiica unui preot şintoist, care are grijă de un băieţel în vârstă de 5 ani, Kenta. Acţiunea se desfăşoară în jurul tinerei, care trece printr-un proces de maturizare.

“Simt că am făcut un prim pas în cinematografie prin muzică. Sunt fascinată de lumea asta, e un alt mod de a-ţi transmite ideile, creativitatea şi, în cazul meu, de a face ceva nou, inedit. Am o echipă minunată în Tokyo, de asta Japonia a devenit pentru mine “casa” din Asia”, a declarat Alexandra Stan.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE