Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Alexandra Stan - I did it, Mama

Alexandra Stan ne impresionează cu un nou single - "I did it, mama", care reprezintă o replică la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinţi. Videoclipul o surprinde pe artistă în ipostaza de femeie fatală, care este înconjurată de mai multe tipologii de bărbaţi.

După ce toată vara Alexandra Stan a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia şi Japonia cu “We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna şi Daddy Yankee, continuând apoi cu feat-ul “Motive” alături de Dorian, artista lansează acum “I did it, Mama”, o piesă rebelă şi îndrăzneaţă, o replică la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinţi.

Single-ul este produs de David Ciente, Marco & Seba, împreună cu producătorii suedezi Json Chanel şi Eric Turner, cunoscut pentru colaborarile lui de succes cu Tinie Tempah (Written in the stars) şi Inna (Bop Bop).

În videoclipul senzual şi incitant, regizat de Bogdan Daragiu, Alexandra Stan joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în faţa mai multor tipologii de bărbaţi, de la modele, motociclişti până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua Bucuresti.

’I did it, Mama’ este o piesa de stare mai rebelă, pe care părinţii nu o înţeleg din prima sau au tendinţa să o judece. Însă toată piesa are un aer optimist, e dinamică şi te face să dansezi instant.  Expresia "I did it, Mama!" este spusă cu mândrie şi cu bucuria că am reuşit! Aş zice ca e un mix între reggaeton, European pop şi balcanic. Şi la filmarile videoclipului m-am simţit foarte bine, ca o zeita absolută, cu zeci de barbati mişunând în jurul meu timp de 24 de ore” mărturiseşte Alexandr Stan.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE