Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Alexandra Stan - I did it, Mama

Alexandra Stan ne impresionează cu un nou single - "I did it, mama", care reprezintă o replică la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinţi. Videoclipul o surprinde pe artistă în ipostaza de femeie fatală, care este înconjurată de mai multe tipologii de bărbaţi.

După ce toată vara Alexandra Stan a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia şi Japonia cu “We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna şi Daddy Yankee, continuând apoi cu feat-ul “Motive” alături de Dorian, artista lansează acum “I did it, Mama”, o piesă rebelă şi îndrăzneaţă, o replică la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinţi.

Single-ul este produs de David Ciente, Marco & Seba, împreună cu producătorii suedezi Json Chanel şi Eric Turner, cunoscut pentru colaborarile lui de succes cu Tinie Tempah (Written in the stars) şi Inna (Bop Bop).

În videoclipul senzual şi incitant, regizat de Bogdan Daragiu, Alexandra Stan joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în faţa mai multor tipologii de bărbaţi, de la modele, motociclişti până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua Bucuresti.

’I did it, Mama’ este o piesa de stare mai rebelă, pe care părinţii nu o înţeleg din prima sau au tendinţa să o judece. Însă toată piesa are un aer optimist, e dinamică şi te face să dansezi instant.  Expresia "I did it, Mama!" este spusă cu mândrie şi cu bucuria că am reuşit! Aş zice ca e un mix între reggaeton, European pop şi balcanic. Şi la filmarile videoclipului m-am simţit foarte bine, ca o zeita absolută, cu zeci de barbati mişunând în jurul meu timp de 24 de ore” mărturiseşte Alexandr Stan.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE