Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Give Me Your Everything

Alexandra Stan prezintă publicului un nou single, intitulat "Give Me Your Everything". Melodia este acompaniată de un videoclip exotic în regia lui Vlad Feneșan, coregrafia fiind semnată de Emil Rengle. "Give Me Your Everything" este extrasă de pe albumul “Unlocked”, ce va fi lansat la nivel internațional în septembrie.

Single-ul "Give Me Your Everything" se regăsește pe cel de-al doilea album din cariera Alexandrei Stan. Discul se numește “Unlocked” și urmează a fi disponibil la nivel internațional în septembrie 2014. Albumul a fost lansat oficial astăzi, 27 august, în Japonia, și în doar câteva ore a reușit performanța de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums.

Videoclipul “Give Me Your Everything”, regizat de Vlad Feneșan, este cel de-al patrulea pe care Alexandra Stan îl prezintă publicului în acest an. Piesa este compusă în cadrul FonoCamp 2013 de către LeeAnna James, Alexandra Stan, Naz Tokio, Șerban Cazan și Andrei Mihai.

Tracklist Alexandra Stan - "Unlocked"

 1. Little Lies
 2. Cherry Pop
 3. Dance
 4. Back to Light
 5. Give Me Your Everything
 6. Kiss Me Goodbye
 7. Digita
 8. Zoom Zoom
 9. Set Me Free (feat. Grano)
 10. Celebrate
 11. Happy
 12. Thanks for Leaving
 13. Holding Aces
 14. Dance (Grano Remix)
 15. Cherry Pop (Sonic-E & Woolhouse Remix)
Alexandra Stan - Unlocked (copertă album)

Alexandra Stan - Unlocked (copertă album)

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE