Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Alexandra Stan feat. Jahmmi - 9 Lives

Urmărește noul videoclip lansat de Alexandra Stan - "9 Lives", un material filmat în orașul ei natal, Constanța.

Alexandra Stan începe anul în forţă, lansând videoclipul unui nou single extras de pe Alesta", albumul lansat în România pe 9 martie anul trecut. Între timp, cântăreața a susținut un turneu de promovare în Asia, în primăvară trecută, fiind prezentă în topurile muzicale internaţionale cu piese ca "We Wanna", "I did it mama", "Balans", "Ecoute" şi "Boom Pow".

"9 Lives" este cel de-al șaselea single de pe albumul "Alesta", fiind o colaborare cu bulgarul Jahmmi. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesa "Au gust zilele", lansată vara trecută.

"Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales că locaţii portul maritim, valea portului dar şi parcul din copilăria mea. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă." povesteşte Alexandra Stan.

Artwork Alexandra Stan - 9 Lives

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE