Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Alexandra Stan feat. Jahmmi - 9 Lives

Urmărește noul videoclip lansat de Alexandra Stan - "9 Lives", un material filmat în orașul ei natal, Constanța.

Alexandra Stan începe anul în forţă, lansând videoclipul unui nou single extras de pe Alesta", albumul lansat în România pe 9 martie anul trecut. Între timp, cântăreața a susținut un turneu de promovare în Asia, în primăvară trecută, fiind prezentă în topurile muzicale internaţionale cu piese ca "We Wanna", "I did it mama", "Balans", "Ecoute" şi "Boom Pow".

"9 Lives" este cel de-al șaselea single de pe albumul "Alesta", fiind o colaborare cu bulgarul Jahmmi. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesa "Au gust zilele", lansată vara trecută.

"Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales că locaţii portul maritim, valea portului dar şi parcul din copilăria mea. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă." povesteşte Alexandra Stan.

Artwork Alexandra Stan - 9 Lives

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE