Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Alexandra Stan feat. Jahmmi - 9 Lives

Urmărește noul videoclip lansat de Alexandra Stan - "9 Lives", un material filmat în orașul ei natal, Constanța.

Alexandra Stan începe anul în forţă, lansând videoclipul unui nou single extras de pe Alesta", albumul lansat în România pe 9 martie anul trecut. Între timp, cântăreața a susținut un turneu de promovare în Asia, în primăvară trecută, fiind prezentă în topurile muzicale internaţionale cu piese ca "We Wanna", "I did it mama", "Balans", "Ecoute" şi "Boom Pow".

"9 Lives" este cel de-al șaselea single de pe albumul "Alesta", fiind o colaborare cu bulgarul Jahmmi. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesa "Au gust zilele", lansată vara trecută.

"Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales că locaţii portul maritim, valea portului dar şi parcul din copilăria mea. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă." povesteşte Alexandra Stan.

Artwork Alexandra Stan - 9 Lives

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE