Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Ecoute (feat. Havana)

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single ”Ecoute”, înregistrat în colaborare cu Havana. Vizualul a fost filmat pe Transalpina, la -15 grade.

Deși iubeste marea și vara, Alexandra Stan a ales să filmeze videoclipul noului single “Écoute”, un featuring cu Havana, în creierul munților, înconjurată de zăpadă. La inițiativa artistei, întreaga echipă s-a înarmat cu haine groase pentru a merge în zona Obârșia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des în copilărie împreuna cu familia din partea mamei, care își are rădăcinile acolo.

Filmat în luna martie, când pe Transalpina erau -15˚C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripeții pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe vârful muntelui era imposibil cu mașina, cântăreața a fost trasa cu ratrakul împreună cu echipa ei. Pentru filmări, au transformat refugiul salvamontiștilor de la Transalpina Ski Resort într-o cameră de make-up și dressing pentru a fi gata de filmare.

În videoclipul “Écoute”, filmat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop”, “We Wanna” etc, regăsim puritatea, câinele husky și calul alb fiind metafore ale personalității artistei.

“Cred că într-o viață anterioară am fost zeiță. Piesa “Écoute” e foarte orientală, mi se potrivește de minune și îmi place să o numesc “dansul iubirii”. “Écoute” e despre dragostea pură, fără bariere, care nu te limitează”, a mărturisit Alexandra Stan despre noul ei single.

Single-ul “Écoute” unește culturi: Alexandra Stan este româncă, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisșnău), Nadir (Irak) și Sorin Seniuc (România). Havana a depășit granițele țării cu hiturile lor “Vita bella” și “Que sera, sera”, iar acum Alexandra Stan prezintă trupa și fanilor ei, prin colaborarea lor pentru piesa “Écoute”.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE