Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan - Dance

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single „Dance”. În ton cu muzica și versurile, clipul piesei este plin de culoare și dans. „Dance” a fost compusă de Alexandra Stan împreună cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James și Cosmin Băsășteanu.

O explozie de energie și de sex appeal, noul video Alexandra Stan, regizat de Khaled Mokhtar, aduce o doză de prospețime acestei veri. Caracterul clubbin’, versurile optimiste și videoclipul provocator fac ca piesa „Dance” să fie perfectă pentru sezonul estival. Totodată, look-ul fresh și atitudinea încrezătoare conferă clipului vitalitate.

Filmările noului videoclip al Alexandrei Stan au fost realizate în trei locații din București, desfășurându-se pe parcursul a trei zile. În ceea ce privește coregrafia, aceasta este semnată de Emil Rengle, același autor al mișcărilor din „Thanks For Leaving” și „Cherry Pop”.

Dance” este cel de-al treilea videoclip pe care Alexandra Stan îl prezintă publicului în acest an. Piesa este o invitație la dans pe care artista o adresează fanilor din întrega lume. Melodia a fost compusă de Alexandra Stan împreună cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James și Cosmin Băsășteanu, iar producţia acesteia a fost realizată de Alexandru Cotoi (Fonogram Studios), și Erik Lidbom. Single-ul „Dance” a fost lansat mai întâi în Japonia, în urmă cu două zile, unde se află deja pe primul loc în topul celor mai ascultate piese dance de pe iTunes.

Recent, Alexandra Stan a colaborat cu DJ Andi pentru imnul Liberty Parade 2014 - "Set me free". Melodia este o producție Fonogram Studios, muzica este semnată de Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu și Mika Moupo600ndo, iar textul de Mika Moupondo.

Comentarii