Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Alexandra Stan feat. Connect-R - Vanilla Chocolat

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single "Vanilla Chocolat", extras de pe varianta reeditată a albumului „Unlocked”. Piesa interpretată alături de Connect-R beneficiază de un vizual de tip ”selfie”, în care Alexandra este surprinsă alături de trupa de dans sau în cadrul unor emisiuni televizate.
Urmărește-ne pe

”Vanilla Chocolat”, noul single Alexandra Stan promovat și în cadrul semifinalei Vocea României, este prezentat fanilor într-un ”selfie video” ce include secvențe din diferite emisiuni, precum și cadre filmate special pentru acest clip.

Piesa ”Vanilla Chocolat” este compusă de Mihalache Stefan(Connect-R), Cotoi Alexandru, Sava Constantin, Moupondo Mika și Alexandra Stan și este extrasă de pe o nouă variantă a albumului „Unlocked”. 

O primă versiune a acestui material a fost lansată pe 27 august în Japonia, și în doar câteva ore a reușit performanța de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums.

Tracklist Alexandra Stan – „Unlocked” (ediție nouă)

 1. Little Lies
 2. Cherry Pop
 3. Dance
 4. Back to Light
 5. Give Me Your Everything
 6. Kiss Me Goodbye
 7. Vanilla Chocolat (feat. Connect-R)
 8. Trumpet Blows
 9. Set Me Free (feat. Grano)
 10. Celebrate
 11. Happy
 12. Thanks for Leaving
 13. Holding Aces
 14. Unlocked
 15. Dance (Grano Remix)

În paralel cu activitatea muzicală, Alexandra Stan promovează românii creativi și creațiile lor. Artista a creat hastag-ul #IsupportRomanianArtists prin care își dorește să aducă artiștii români în atenția prietenilor virtuali și nu numai, indiferent de domeniul în care aceștia s-au făcut remarcați.

Alexandra nu se limitează la rețelele sociale atunci când vine vorba de promovarea României. În timpul turneului său în Japonia, la premiile Girls Award, artista și-a surprins plăcut fanii atunci când a purtat o creație semnată Georgiana Giuroiu și și-a vopsit părul în culorile drapelului. Mai mult, editorialul foto pentru noua ediție a albumului ei, ”Unlocked”, este realizat cu ținute semnate de designeri români.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE