Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Boom Pow

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single ”Boom Pow”. Vizualul a fost filmat în Constanța.

Strâns legată de locul natal, Alexandra Stan a lansat un videoclip nou pentru piesa "Boom Pow", pe care l-a filmat în diferite locații din Constanța, dar și în fața blocului în care locuiește. Clipul vine ca o răsplată pentru susținerea fanilor Alexandrei Stan, care au adus videoclipului "Ecoute" peste 10 milioane de vizualizări.

"Iubesc vara și apa, sunt copilul mării. Mi-am dorit demult un "hometown video", iar versurile "Boom Pow" se potrivesc perfect cu starea orașului Constanța, pe care îl ador. Întregul album ”“Alesta”” e ca un energizant, iar “”Boom Pow”” este cu siguranța invitația către dans și către o stare bună", spune Alexandra Stan despre noul ei single.

După modelul clipului "I did it, Mama", unde Alexandra Stan este înconjurată de peste 30 de bărbați, și în "Boom Pow" artista are în jurul ei admiratori de sex masculin.

Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piese precum "I did it, Mama" și "Ecoute", de pe albumul "Alesta".

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE