Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Videoclip oficial: Alexandra Stan - Boom Pow

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single ”Boom Pow”. Vizualul a fost filmat în Constanța.

Strâns legată de locul natal, Alexandra Stan a lansat un videoclip nou pentru piesa "Boom Pow", pe care l-a filmat în diferite locații din Constanța, dar și în fața blocului în care locuiește. Clipul vine ca o răsplată pentru susținerea fanilor Alexandrei Stan, care au adus videoclipului "Ecoute" peste 10 milioane de vizualizări.

"Iubesc vara și apa, sunt copilul mării. Mi-am dorit demult un "hometown video", iar versurile "Boom Pow" se potrivesc perfect cu starea orașului Constanța, pe care îl ador. Întregul album ”“Alesta”” e ca un energizant, iar “”Boom Pow”” este cu siguranța invitația către dans și către o stare bună", spune Alexandra Stan despre noul ei single.

După modelul clipului "I did it, Mama", unde Alexandra Stan este înconjurată de peste 30 de bărbați, și în "Boom Pow" artista are în jurul ei admiratori de sex masculin.

Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piese precum "I did it, Mama" și "Ecoute", de pe albumul "Alesta".

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE