Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan – Bad at Hating You

Alexandra Stan a lansat prima sa piesă solo din 2022, "Bad At Hating You", o melodie în limba engleză care sună a piesă de club şi dans lent. Primeşte un videoclip care alternează intre cadre axate pe rochia înflorată a artistei şi filmări cu Night Vision.

Alexandra Stan ne oferă prin "Bad at Hating You" genul acela de piesă care deşi e dansabilă şi catchy, include o mare doză de melancolie. Versurile sunt despre insecuritate şi dorinţa de a lua legătura cu un fost crush, deoarece persoana care a terminat relaţia nu poate să îl urască pe fostul sau fosta. Negativul este unul cu BPM destul de redus, sintetizatorul adăugând extra savoare şi lăsând destul spaţiu pe original pentru a crea un remix, dincolo de sample-urile de "clap" auzite.

Videoclipul a fost regizat de Raluca Netca (care a colaborat cu Spike pe "Zeus"), iar DOP a fost Alex Chitu. Versurile sunt scrise de Christin Pohl şi Teodora Spiric, iar muzica a fost produsă de George Emanuel Călin, Christin Pohl şi Teodora Spiric. Cei doi din urmă au produs single-ul cu Manuel Riva, care este un colaborator frecvent (a lansat piesa "Miami" împreună cu Alexandra în 2018).

"Bad at Hating You" este un single de pe viitorul album al Alexandrei, "Rainbows", care va debuta în prima jumătate a acestui an. Clipul o prezintă pe Alexandra Stan într-o rochie cu motiv floral şi etalează o estetică mai întunecată. Artista este însoţită de dansatori şi are un look mai soft. Contrastul de lumină dintre scene e menit să reprezinte conflictul interior.

Referitor la piesă, Alexandra a declarat:

De data aceasta, nu am scris eu piesa, dar cumva m-am regăsit în versuri. Cel mai important amănunt referitor la acest track pop este faptul că chiar dacă nu am fost prezentă când a fost realizat, este un track plin de iubire și emoție. Sunt curioasă ce părere o să aibă fanii mei despre el!.

Alexandra Stan a avut un an 2021 cu hituri de vară precum "Come Into My World", care avea un ritm up-tempo, dar şi un hit de toamnă, "Tokyo". Acel track era mai degrabă nostalgic. În 2022 am avut parte şi de colaborarea muzicianei cu Vunk pe piesa "Asta-i pentru altcineva", cu un videoclip inspirat de show-urile de talente.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5