Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Căpitănescu - Zodia Vrăjitor

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, continuă seria de lansări muzicale cu "Zodia Vrăjitor". Piesa este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

După "Căpitanu'", Alexandra le prezintă ascultătorilor o nouă piesă extrasă de pe primul său EP din carieră. "Zodia Vrăjitor" a fost compusă de Alexandra Căpitănescu, Diana Rubinescu și Flat Beats, iar videoclipul care o acompaniază a fost regizat de Cătălin Alionte.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit.

Alexandra are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Tânăra are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

TRACKLIST EP "Căpitanu'":

  1. Căpitanu'
  2. Fără tine
  3. Paranornal
  4. Zodia Vrăjitor
  5. Umbra ta
Comentarii