Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Căpitănescu - Paranormal

Alexandra Căpitănescu a lansat videoclipul piesei "Paranormal", extrasă de pe primul său EP - "Căpitanu'". Materialul este disponibil în articol.

Alexandra ne spune că vrea să iasă din paranormal odată cu lansarea noii sale melodii. A fost compusă de tânăra artistă alături de Alexa Niculae și Flat Beats. "Paranormal" este acompaniată de un videoclip regizat de Codruța Corocea.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit.

Alexandra are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Tânăra are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

TRACKLIST EP "Căpitanu'":

  1. Căpitanu'
  2. Fără tine
  3. Paranornal
  4. Zodia Vrăjitor
  5. Umbra ta
Comentarii