Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Căpitănescu - Căpitanu'

Alexandra Căpitănescu se pregătește de lansarea EP-ului de debut din carieră și prezintă prima melodie de după câștigarea trofeului Vocea României. "Căpitanu'" este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Melodia, care dă și titlul primul material al artistei, este compusă de Alexandra, Francis On My Mind și Cristian Prăjescu.

"Piesa <<Căpitanu'>> este un manifest. Numele meu de familie, poreclele mele și experiențele m-au inspirat să scriu piesa. Peste o săptămână vine cea de-a doua surpriză muzicală. Pe 5 aprilie am concert de lansare în The Pub Universității și, în aceeași zi, se va lansa primul meu EP, care conține 4 piese. Toate piesele ascund un mesaj profund. Abia aștept să fie ascultate de cat mai mulți oameni și cred ca foarte multe persoane se vor regăsi în versuri", a declarat Alexandra.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit.

Alexandra are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Tânăra are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

Comentarii