Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Căpitănescu - A ta

Alexandra Căpitănescu cântă despre iubiri la malul mării în noua sa piesă - "A ta". Este lansată alături de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Alexandra Căpitănescu a revenit în atenția ascultătorilor cu o piesă lejeră, de vară, care te îndeamnă să crezi că poveștile frumoase pot deveni realitate. Videoclipul piesei "A ta" prezintă o călătorie la malul mării, accentuând astfel mesajul versurile.

Pe 5 aprilie 2024, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul său EP. Materialul conține cinci piese, toate compuse de artistă.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit.

Alexandra are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Tânăra are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

Comentarii