Urmărește-ne în Social Media

Alexa Dragu - Sub efectul tău

Alexa Dragu, semifinalista Irinei Rimes la Vocea României 2018, a lansat primul ei single. "Sub efectul tău" este o piesă compusă integral de artistă și vine acompanită de un videoclip regizat de Vlad Andrei.

"Las aici primul meu clip, prima pagină muzicală din cartea sufletului meu. Această piesă încapsulează tristeţea și bucuria de a scăpa din vraja dragostei. Sunt foarte entuziasmată pentru tot ceea ce urmează. Piesă cu piesă. Stay tuned", a declarat Alexa.

Piesa "Sub efectul tău" a fost scrisă și compusă de artistă și produsă de către Cristian Pistol. Videoclipul, regizat de Vlad Andrei, o înfățisează pe Alexa Dragu în diferite ipostaze și jocuri de lumină, subliniind sentimentul de "self-sufficiency", care este foarte estompat la începutul unei despărțiri, când simțim că nu putem să fim întregi fără persoana iubită pe care tocmai am pierdut-o. Moțiunea cadrelor poate fi comparată cu succesiunea gândurilor și emoților care apar, dispar și reapar, fără să le putem controla.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Însă, în urma acelei experiențe, Alexa s-a ales cu trac de scenă și a evitat să mai urce pe scenă o perioadă. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să nu renunțe, reușind să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semifinală. În prezent, Alexa Dragu cântă în trupa Big Dima Band, de la Conservator, și este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

PUBLICITATE
Comentarii