Urmărește-ne în Social Media

Alexa Dragu - Mă întorc la mine

Alexa Dragu, semifinalista Irinei Rimes la Vocea României 2018, a lansat cel de-al treilea single din carieră, o piesă pop intitulată ”Mă întorc la mine”. Melodia este acompaniat de un videoclip regizat de Vlad Andrei.

Dacă în versurile piesei "Sub efectul tău", Alexa Dragu ne vorbea despre primul moment de claritate, când vălul roz al dragostei a dispărut, iar în "Nu mă las", artista ne îndemna să nu renunțăm, indiferent de situație, piesa "Mă întorc la mine" reprezintă regăsirea de sine.

Videoclipul regizat de Vlad Andrei pentru acest nou single se focalizează în totalitate pe Alexa Dragu. În comparație cu celelalte două clipuri, în care erau evidențiate stările contradictorii de la încheierea unei povești de dragoste, în acest videoclip prim-planul reprezintă faptul că la sfârșitul zilei, singura persoană pe care ne putem baza întotdeauna este chiar propria persoană, de aceea fiind și esențial să ne găsim și să ne regăsim pe noi înșine de fiecare dată.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Însă, în urma acelei experiențe, Alexa s-a ales cu trac de scenă și a evitat să mai urce pe scenă o perioadă. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să nu renunțe, reușind să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semifinală. În prezent, Alexa Dragu cântă în trupa Big Dima Band, de la Conservator, și este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

Comentarii