Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Alex Velea - Sentimente sau Instincte

Alex Velea îşi etalează "Sentimente sau Instincte" într-un videoclip alb-negru plin de emoţii şi senzualitate. O piesă R&B ilustrată cu sculpturi umane vii acoperite cu vopsea.

"Sentimente sau Instincte" este o piesă inedită, pentru că la bază aparţine de genul R&B, dar are şi influente hip-hop şi chiar un solo de chitară. Alex Velea îşi dezvăluie o latură mai sensibilă, după ce s-a transformat într-un "Latino Vero" pentru piesa sa recentă. Artistul hip-hop a compus de curând piesa "Amya" pentru Antonia, o melodie despre gelozia feminină.

Cât despre noul single, acesta este o coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society. De compoziţie s-au ocupat Liviu Teodorescu, Alex Velea, Alex Parker şi Ionuţ Vasilache. Producţia le-a aparţinut celor de la LiTEmusic. Filmările la clipul "Sentimente" au avut loc în Bucureşti şi au durat în jur de 24 de ore, în spatele conceptului aflându-se W Strategy Designers.

Statui acoperite cu praf alb şi mânjite cu vopsea neagră reprezintă îmbinarea dintre ură şi iubire. Contrastul este cheia acestui material vizual. Printre picături de apă şi ploaie de petale albe, vopseaua neagră acoperă chipuri feminine ce evocă amintiri pierdute. Cu un trandafir între dinţi şi o pilulă pe care scrie "Simt" pentru modelele feminine din video, e clar faptul că avem un clip special aici.

Alex Velea lansa în primăvara acestui an piesa EDM "Ce mai ştii de noi", cu un videoclip în stil gangsta'. Acum odată cu toamna artistul îşi dezvăluie latura sensibilă şi a declarat că a apreciat faptul că Liviu Teodorescu i-a compus o piesă care să îl reprezinte atât de bine. Muzicianul pare să meargă într-o nouă direcţie, una mai matură şi mai apropiată de R Kelly decât de Drake.

Citește mai multe despre Alex Velea
Videoclipuri cu Alex Velea
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE