Urmărește-ne în Social Media

Alex Velea - Mona Lisa de Cuba

Alex Velea revine în atenția publicului cu un nou single numite "Mona Lisa de Cuba". Soundul și videoclipul piesei ne aduc un feeling de America de Sud, cu bărbați plini de mușchi și femei cu trupuri perfecte.

Pasiunea lui Alex Velea pentru muzică a pornit din copilărie și a îneput să prindă rădăcini în fața publicului odată cu concursul Star Factory pe care l-a câștigat în 2003. De atunci și până în prezent a lansat două albume și a colaborat cu o mulțime de artiști precum Anda Adam, Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R sau Antonia.

Alex Velea a avut diverse pauze în cariera sa, timp în care s-a ocupat și de actorie sau de a face voice-over pentru desene animate. În 2019 a revenit cu un proiect nou numit Golden Gang, o colaborare cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid care a rodit albumul "10 din 10". Alex Velea și-a înființat și propriul label sub care activează alături de băieții mai sus menționați, numit "Golden Boy Society".

Noul clip al lui Alex Velea este pe cont propriu de data asta, doar el și domnișoara supranumită "Mona Lisa de Cuba". Sex-appeal, trupuri lucrate, fructe exotice, haine colorate, mașini de epocă, accente latino, the good life. Asta vedem în clipul lui Alex, dedicat frumeții femeii latine.

 

PUBLICITATE
Comentarii