Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Alex Velea - Mona Lisa de Cuba

Alex Velea revine în atenția publicului cu un nou single numite "Mona Lisa de Cuba". Soundul și videoclipul piesei ne aduc un feeling de America de Sud, cu bărbați plini de mușchi și femei cu trupuri perfecte.

Pasiunea lui Alex Velea pentru muzică a pornit din copilărie și a îneput să prindă rădăcini în fața publicului odată cu concursul Star Factory pe care l-a câștigat în 2003. De atunci și până în prezent a lansat două albume și a colaborat cu o mulțime de artiști precum Anda Adam, Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R sau Antonia.

Alex Velea a avut diverse pauze în cariera sa, timp în care s-a ocupat și de actorie sau de a face voice-over pentru desene animate. În 2019 a revenit cu un proiect nou numit Golden Gang, o colaborare cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid care a rodit albumul "10 din 10". Alex Velea și-a înființat și propriul label sub care activează alături de băieții mai sus menționați, numit "Golden Boy Society".

Noul clip al lui Alex Velea este pe cont propriu de data asta, doar el și domnișoara supranumită "Mona Lisa de Cuba". Sex-appeal, trupuri lucrate, fructe exotice, haine colorate, mașini de epocă, accente latino, the good life. Asta vedem în clipul lui Alex, dedicat frumeții femeii latine.

 

Citește mai multe despre Alex Velea
Videoclipuri cu Alex Velea
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE