Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Alex Velea - Ce mai ştii de noi

Alex Velea tocmai a lansat o piesă EDM numită "Ce mai ştii de noi", cu un videoclip cu veleităţi de scurt-metraj. Povestea pare desprinsă din serialul HBO "Umbre", cu gangsteri autohtoni şi băieţi răi deveni băieţi buni.

"Ce mai ştii de noi" are muzica scrisă de Adrian Sînă şi Amira, iar textul le aparţine lui Flick, Adrian Sînă şi Amirei. Este o piesă ce provine din studiourile Akcent Music şi se depărtează de hip-hop şi R&B, genuri abordate de Alex Velea. Este mai degrabă o baladă EDM, cu un refren ce putea fi la fel de bine mixat de Skrillex. Videoclipul este realizat de către Claudiu Stan şi este inspirat din producţiile cu gangsteri de la Hollywood.

Claudiu Stan e cunoscut pentru implicarea în proiectele speciale Xession. Acestea au adus colaborări cu Elena Ionescu şi Puya. Distribuţia îi include pe Alex Velea, dar şi actori locali cunoscuţi precum Silviu Mircescu.

Single-ul descrie stările pe care le simte o persoană aflată în conflict cu cel sau cea dragă. Alex Velea a declarat următoarele despre această creaţie:

Colaborarea a luat naştere la invitaţia lui Adrian Sînă, iar piesa mi-a plăcut de la prima ascultare. Sper că aceasta să devină o declaraţie de dragoste pentru toţi cei care nu reuşesc să găsească balanţa într-o relaţie.

Artistul vine după un an 2016 încărcat, lansând piese hit ca "Degeaba", "Dulce împăcare" sau "Ziua Mea". A urmat un turneu extins în Statele Unite în toamna anului trecut. Pe parcursul lui 2017 Alex Velea s-a axat pe concerte locale şi apariţii în emisiunea "Uite cine dansează".

Citește mai multe despre Alex Velea
Videoclipuri cu Alex Velea
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE