Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Alex Velea - Ce mai ştii de noi

Alex Velea tocmai a lansat o piesă EDM numită "Ce mai ştii de noi", cu un videoclip cu veleităţi de scurt-metraj. Povestea pare desprinsă din serialul HBO "Umbre", cu gangsteri autohtoni şi băieţi răi deveni băieţi buni.

"Ce mai ştii de noi" are muzica scrisă de Adrian Sînă şi Amira, iar textul le aparţine lui Flick, Adrian Sînă şi Amirei. Este o piesă ce provine din studiourile Akcent Music şi se depărtează de hip-hop şi R&B, genuri abordate de Alex Velea. Este mai degrabă o baladă EDM, cu un refren ce putea fi la fel de bine mixat de Skrillex. Videoclipul este realizat de către Claudiu Stan şi este inspirat din producţiile cu gangsteri de la Hollywood.

Claudiu Stan e cunoscut pentru implicarea în proiectele speciale Xession. Acestea au adus colaborări cu Elena Ionescu şi Puya. Distribuţia îi include pe Alex Velea, dar şi actori locali cunoscuţi precum Silviu Mircescu.

Single-ul descrie stările pe care le simte o persoană aflată în conflict cu cel sau cea dragă. Alex Velea a declarat următoarele despre această creaţie:

Colaborarea a luat naştere la invitaţia lui Adrian Sînă, iar piesa mi-a plăcut de la prima ascultare. Sper că aceasta să devină o declaraţie de dragoste pentru toţi cei care nu reuşesc să găsească balanţa într-o relaţie.

Artistul vine după un an 2016 încărcat, lansând piese hit ca "Degeaba", "Dulce împăcare" sau "Ziua Mea". A urmat un turneu extins în Statele Unite în toamna anului trecut. Pe parcursul lui 2017 Alex Velea s-a axat pe concerte locale şi apariţii în emisiunea "Uite cine dansează".

Citește mai multe despre Alex Velea
Videoclipuri cu Alex Velea
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE