Urmărește-ne în Social Media

Alex Velea - Ce mai ştii de noi

Alex Velea tocmai a lansat o piesă EDM numită "Ce mai ştii de noi", cu un videoclip cu veleităţi de scurt-metraj. Povestea pare desprinsă din serialul HBO "Umbre", cu gangsteri autohtoni şi băieţi răi deveni băieţi buni.

"Ce mai ştii de noi" are muzica scrisă de Adrian Sînă şi Amira, iar textul le aparţine lui Flick, Adrian Sînă şi Amirei. Este o piesă ce provine din studiourile Akcent Music şi se depărtează de hip-hop şi R&B, genuri abordate de Alex Velea. Este mai degrabă o baladă EDM, cu un refren ce putea fi la fel de bine mixat de Skrillex. Videoclipul este realizat de către Claudiu Stan şi este inspirat din producţiile cu gangsteri de la Hollywood.

Claudiu Stan e cunoscut pentru implicarea în proiectele speciale Xession. Acestea au adus colaborări cu Elena Ionescu şi Puya. Distribuţia îi include pe Alex Velea, dar şi actori locali cunoscuţi precum Silviu Mircescu.

Single-ul descrie stările pe care le simte o persoană aflată în conflict cu cel sau cea dragă. Alex Velea a declarat următoarele despre această creaţie:

Colaborarea a luat naştere la invitaţia lui Adrian Sînă, iar piesa mi-a plăcut de la prima ascultare. Sper că aceasta să devină o declaraţie de dragoste pentru toţi cei care nu reuşesc să găsească balanţa într-o relaţie.

Artistul vine după un an 2016 încărcat, lansând piese hit ca "Degeaba", "Dulce împăcare" sau "Ziua Mea". A urmat un turneu extins în Statele Unite în toamna anului trecut. Pe parcursul lui 2017 Alex Velea s-a axat pe concerte locale şi apariţii în emisiunea "Uite cine dansează".

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Masked Singer 2021: Află ce cântăreț s-a ascuns sub masca Papagalului - VIDEO

Simpaticul Papagal a primit cele mai puține voturi la Masked Singer 2021. Trei din cei patru detectivi au reușit să ghicească vedeta de sub mască. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Papagalul la Masked Singer 2021
Papagalul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Opt măști s-au duelat joi, 28 octombrie, la Masked Singer 2021. Personajele s-au împărțit în două grupe, duelul final fiind între Papagal și Șaorma. Din păcate, masca cu cele mai puține voturi a fost cea a Papagalului. Sub mască s-a aflat Alex Velea! Cântărețul și-a dezvăluit adevărata identitate la o săptămână după ce partenera sa, Antonia, s-a demascat. Artista a fost senzuala Pisică.

Papagalul a fost Alex Velea:

"Sper că v-am distrat, în primul rând. O să vă zic ceva pe rând. Să rămâi veșnic tânără și frumoasă, Mihaela! Alex, cred că ești unul dintre cei mai mari actori ai generației noastre, pentru că suntem cam de aceeași vârstă. Vreau să-ți mulțumesc ție, Horia, pentru că ești un exemplu pentru noi, tinerii din România. Ești entertainerul suprem, știi să distrezi țara și ne-ai distrat an de an. Mulțumim, INNA, continuă să faci ceea ce faci pentru că faci foarte bine. Ești sora mea!", a declarat Alex Velea.

Pentru ultima sa interpretare de la Masked Singer, Papagalul a ales că cânte piesa "Bad" a lui Michael Jackson. Detectivii au fost încântați de momentul său, și mai ales de mișcările de dans. INNA a fost convinsă că sub mască se ascunde Alex Velea. Inițial, Alex Bogdan și Horia s-au gândit la Radu Banciu, respectiv Vlad Drăgulin. Cei doi detectivi s-au răzgândit până la urmă și au mers pe mâna INNEI.

"M-am cam enervat la un moment dat. A devenit foarte rău, așa, și arogant. Parcă zici că are ceva cu noi. Nu cumva l-am ghicit? Și să se fi enervat? E Alex Velea! Hai, nu te supăra. Aia e!", a declarat INNA.

Mihaela Rădulescu a avut două variante: Dan Teodorescu și Mihai Mărgineanu.

VIDEO: Demascare Papagal

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2