Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Alex & The Fat Penguins - Stea în foc

Alex & The Fat Penguins a lansat o nouă piesă extrasă de pe albumul de debut. Intitulată "Stea în foc", melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Ca o metaforă venită într-un context în care modelele sociale de succes iau forma facilului și a superficialității, "Stea în foc" vorbește despre sacrificiu și despre efortul susținut prin care trebuie să treacă orice om pentru a performa și a atinge succesul. Practic, steaua fiecăruia trebuie să ardă, înainte de a străluci.

"Unii oameni caută să păcălească ordinea firească a lucrurilor. Vor succes, dar nu sunt dispuși să muncească pentru el. Au văzut pe internet sau la televizor că merge și așa. Uită, însă, că adevăratul progres, dar și satisfacția reală, vin ca o încununare a sacrificiilor făcute pe drum. În plus, nu trebuie să uităm că drumul este, de cele mai multe ori, mai interesant decât destinația”, a declarat Alex Coțofan, solistul și compozitorul trupei.

Realizat de Cerasela Marin și Alexandru Enache, videoclipul piesei prezintă scene alb-negru în care apare trupa împletite cu imagini color spectaculoase înregistrate de telescopul Hubble, în călătoria sa prin spațiu.

Piesa "Stea în foc" se regăsește pe albumul "Cardiosonic", primul material lansat de Alex & The Fat Penguins. Albumul conține 11 melodii, iar, printre acestea se numără "Ursul", "Pararam" sau "Ploi", piese care au adus notorietatea trupei și au urcat-o pe scenele marilor festivaluri românești.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce, chitară), Mihai Ungureanu (chitară bas, backing vocals), Mircea Steriu (chitară solo, backing vocals) și Ionuț Tebeică (tobe, backing vocals).

Citește mai multe despre Alex and the Fat Penguins
Videoclipuri cu Alex and the Fat Penguins
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE