Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Alex & The Fat Penguins - Just a fool (silent rooftop session)

În mini vacanța de 1 mai, Alex & the Fat Penguins au oferit un recital acustic pentru apropiați chiar pe terasa casei lor. Băieții au lansat un videoclip de la acest concert, primul episod din seria "Acoustic Rooftop".

Printre invitații trupei s-au numărat Alexandra Ungureanu, Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica, dar și alți artiști sau reprezentanți mass media.

Concertul a fost unul "silent" în sensul că oaspeții au putut asculta în căști, la cea mai bună calitate, muzica Alex & the Fat Penguins cântată live. Din repertoriu nu au lipsit piese binecunoscute precum "Just a Fool", "Amiral", "Regele și Dragonul", "Grind My Will" (lansată cel mai recent), dar și piese nou-nouțe, interpretate în premieră live.

Băieții au lansat un prim videoclip de la acest concert în care putem asculta varianta live acustică a piesei cu care au atras atenția prima oară, "Just A Fool". În săptămânile următoare, formația va lansa și alte filmări din cadrul concertului, precum și o piesă proaspătă ce va fi  însoțită de un videoclip.

RECOMANDARE: Alex & The Fat Penguins: "Avem niște suflete mai supraponderale"

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.

Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectatori: "Just A Fool”, "The Anatomy of My Soul", "Regele și Dragonul", "Broken Heart In A Motel" sau 'Amiral".

Citește mai multe despre Alex & The Fat Penguins
Videoclipuri cu Alex & The Fat Penguins
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE