Urmărește-ne în Social Media

Alex & The Fat Penguins - Grind my will (Acustic)

Alex & The Fat Penguins continuă serialul Acoustic Rooftop Session cu un nou episod. Dacă în urmă cu două săptămâni, formația lansa primul clip din această serie, “Just a Fool”, acum a venit vremea să urmărim împreună cum sună live “Grind My Will”, o piesă recent adăugată în discografia Pinguinilor.

“Grind My Will” a fost concepută mai mult ca un mesaj motivațional, în care voința noastră ocupa rolul de eroină în lupta cu obstacolele vieții.

„Mi-am imaginat că lamele morii care ne macină voința sunt trecerea timpului, dezamăgirile, disperarea. Însă, după toate astea, voința tot solidă rămâne”, spunea la momentul lansarii Alex Coțofan despre ce l-a inspirat să scrie aceasta piesă.

Din serialul "Acoustic Rooftop Session", în săptămânile următoare, vor apărea noi episoade pe canalul de YouTube al trupei.
Acestea fac parte dintr-un concert susținut într-un cadru restrâns de Alex & The Fat Penguins chiar pe terasa casei Pinguinilor. Evenimentul a fost unul „silent” în sensul că oaspeții au putut asculta în căști, la cea mai bună calitate, muzica băieților cântată live.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.

Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”.

Am stat de vorbă cu Alex, solistul trupei Alex & the Fat Penguins, despre inspirație, piese cu mesaj, libertate și protestul lor muzical. Interviul este disponibil aici.

Comentarii