Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Alex & The Fat Penguins - Crazy Drummer

Alex & the Fat Penguins au decis să scoată din sertarele studio-ului o piesă de care s-au reîndrăgostit – "Crazy Drummer". Mai mult decât atât, băieții s-au distrat copios și au filmat și un videoclip în care domină distracția și voia bună.

"Crazy Drummer" vorbește despre bătăile inimilor noastre, despre intensitatea și forța lor în diferitele stări de spirit care ne cuprind.

“Dincolo de ce a demonstrat medicina, în viziunea noastră, inima este o pompă de energie, nu doar de sânge”, a declarat Alex.
Cu toții am trecut prin emoțiile dinaintea aflării notelor la bac sau am fost fulgerați de emoție când am sărutat pentru prima dată persoană de care ne-am îndrăgostit. Cu toții, am avut astfel, un Crazy Drummer în piept care ne-a dat ritmul trăirilor.

“Pentru noi fiecare piesă compusă, concert reușit sau fan mulțumit, e un motiv ca ale noastre inimi de Pinguini să bată ca un Crazy Drummer”, a adăugat Alex.

Piesa a fost înregistrată în studioul trupei din Franța, iar clipul a fost filmat pe străzile din București surprizând o zi din viața Pinguinilor, lucrurile simple care le fac inima să bată ca un "Crazy Drummer".

“Sperăm să vă placă și nu uitați că nu toate tahicardiile sunt rele, cel puțin nu atunci când a ta inimă este the Crazy Drummer în formația rock a universului tău spiritual", a concluzionat Alex.

De curând, formația a dat startul serialului Acoustic Rooftop cu piesa “Just A Fool”, urmând ca în săptămânile următoare să ne dezvăluie și alte piese cântate în această manieră chiar pe terasa casei Pinguinilor

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.
Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”.

Am stat de vorbă cu Alex, solistul trupei Alex & the Fat Penguins, despre inspirație, piese cu mesaj, libertate și protestul lor muzical. Interviul este disponibil aici.

Citește mai multe despre Alex and the Fat Penguins
Videoclipuri cu Alex and the Fat Penguins
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE