Urmărește-ne în Social Media

Alex & The Fat Penguins - Cai de tinichea

Alex & The Fat Penguins revine în atenția ascultătorilor cu un single fresh. "Cai de tinichea" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Cai de tinichea" este o piesă ce te cucerește de la prima ascultare. Instrumentalul energic și versurile cu poveste creează o compoziție ce își va găsi cu ușurință loc în playlist-urile muzicale. Single-ul este lansat alături de un videoclip în care protagoniști sunt membrii trupei și o dansatoare ce se mișcă grațios pe ritmurile melodiei.

"Dacă simți că viața îți este un drum zbuciumat, atunci piesa asta e și despre tine. Sperăm să-ți transmită măcar jumate din emoțiile pe care le-am simțit noi, atunci când a fost scrisă", a comentat trupa Alex & The Fat Penguins.

Alex & The Fat Penguins este o trupă cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool", lansată în 2017, viza problema corupției, iar în luna decembrie a aceluiași an a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria - "Amiral".

În 2020, trupa a lansat albumul "Cardiosonic". Discul conține 11 melodii și conturează stilul trupei, care îmbină, cu succes muzica rock cu influențele folclorice românești, alături de versuri care, de multe ori, au un iz arhaic, toate într-un mix modern și fresh.

Comentarii