Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Alex Parker - Tropical Sun

Alex Parker, un tânăr producător român, a lansat videoclipul single-ului de debut ”Tropical Sun”. Regia clipului este semnată de Iulian Moga.
Urmărește-ne pe

Piesa ”Tropical Sun” este compusă încă de anul trecut de Parker și Marius Moga, însă nu a fost lansată mai devreme pentru a putea fi reevaluată până la cele mai mici detalii.

"'Tropical Sun' este o piesă de vară, plină de energie, compusă de Alex Parker cu mine în studiourile DeMoga Music, încă din iunie anul trecut. Am lucrat 1 an să o perfecționăm, am făcut 10 variante de mix, master, până ne-a plăcut atât de tare încât să o ascultăm pe repeat, ceea ce sper să faceți și voi. Cred foarte mult în "Tropical Sun" și în talentul lui Alex Parker!", spune Marius Moga.

"Tropical Sun" este o piesă compusă pentru playlistul de vară, care îmbină mai multe stiluri muzicale.

Parker a reușit să își dezvolte un sound aparte care se ridică la standardele industriei muzicale internaționale și care împlinește, totodată, dorința publicului de a se lăsa pătruns de energie și emoție atunci când ascultă muzică. Secretul lui este combinarea elementelor unor genuri diferite într-un “tot” muzical armonios.

Primul contact al lui Alex cu muzica s-a întâmplat cand el avea doar 6 ani și lua, riguros, lecții de pian de la un vecin. La 13 ani, Parker deja sustinea concerte alături de o trupă rock. De atunci, Alex a călătorit în toată țara, dar și în Europa, însoțit de diverse formații și aducând un mix de genuri, de la pop la metal, totul în timp ce își dezvolta abilitățile în sound design, producție muzicală și masterizare.

Citește mai multe despre Alex Parker
Videoclipuri cu Alex Parker
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE