Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Alex Parker - Tropical Sun

Alex Parker, un tânăr producător român, a lansat videoclipul single-ului de debut ”Tropical Sun”. Regia clipului este semnată de Iulian Moga.

Piesa ”Tropical Sun” este compusă încă de anul trecut de Parker și Marius Moga, însă nu a fost lansată mai devreme pentru a putea fi reevaluată până la cele mai mici detalii.

"'Tropical Sun' este o piesă de vară, plină de energie, compusă de Alex Parker cu mine în studiourile DeMoga Music, încă din iunie anul trecut. Am lucrat 1 an să o perfecționăm, am făcut 10 variante de mix, master, până ne-a plăcut atât de tare încât să o ascultăm pe repeat, ceea ce sper să faceți și voi. Cred foarte mult în "Tropical Sun" și în talentul lui Alex Parker!", spune Marius Moga.

"Tropical Sun" este o piesă compusă pentru playlistul de vară, care îmbină mai multe stiluri muzicale.

Parker a reușit să își dezvolte un sound aparte care se ridică la standardele industriei muzicale internaționale și care împlinește, totodată, dorința publicului de a se lăsa pătruns de energie și emoție atunci când ascultă muzică. Secretul lui este combinarea elementelor unor genuri diferite într-un “tot” muzical armonios.

Primul contact al lui Alex cu muzica s-a întâmplat cand el avea doar 6 ani și lua, riguros, lecții de pian de la un vecin. La 13 ani, Parker deja sustinea concerte alături de o trupă rock. De atunci, Alex a călătorit în toată țara, dar și în Europa, însoțit de diverse formații și aducând un mix de genuri, de la pop la metal, totul în timp ce își dezvolta abilitățile în sound design, producție muzicală și masterizare.

Citește mai multe despre Alex Parker
Videoclipuri cu Alex Parker
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE