Urmărește-ne în Social Media

Alex Parker x Misha Miller - Barbie Song (visualizer)

Alex Parker și Misha Miller colaborează din nou și lansează "Barbie Song", o piesă de dansat în club care promite să te poarte într-o călătorie muzicală unică. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Odată cu lansarea filmului "Barbie", Alex Parker și Misha Miller s-au transformat în adevărați Barbie și Ken pentru a lansa "Barbie Song". Prin combinația perfectă dintre nostalgie și energia debordantă a prezentului, melodia introduce ascultătorii într-un univers magic, inspirat din lumea perfectă și roz a păpușii Barbie. Cu un beat molipsitor și o doză de senzualitate, "Barbie Song" aduce o atmosferă incendiară pe ringul de dans, încurajând dansul fără rezerve.

Lansarea piesei "Barbie Song" vine în contextul unui eveniment special, marcând și întoarcerea pe marile ecrane a celebrei păpuși Barbie într-o nouă aventură captivantă. Piesa este un omagiu adus universului fermecător al păpușii Barbie și aduce un plus de magie și entuziasm, contribuind la atmosfera plină de farmec și culoare a filmului.

Prin noua lor colaborare muzicală, Alex Parker și Misha Miller demonstrează că muzica poate fi o călătorie fascinantă și că energia pozitivă și vibrațiile pline de viață sunt ingredientele ce transformă o piesă într-un hit autentic de club.

Comentarii