INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Alex Parker feat. Alexandra Stan - Synchronize

Alex Parker a colaborat cu Alexandra Stan pentru noul single ”Synchronize”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Criss Blaziny.

"Mereu am simțit că cea mai puternică energie o găsești acolo unde două suflete rezonează în armonie, indiferent de specie, culoare sau sex. Cred că dacă s-ar face o piesă despre asta, s-ar numi "Synchronize", iar dacă ar fi să o construiesc, aș face-o alături de oameni frumoși. So we did it!”, spune Alex Parker.

“Nu mai e niciun secret faptul că eu venerez iubirea. Ofer, respir și mă hrănesc cu iubire. Despre asta este și piesa “Synchronize”, un imn al iubirii, de orice fel ar fi ea. Trebuie să renunțăm la bariere și să trăim emoțiile cu intensitate maximă. Mă bucur să colaborez cu artiști noi, cum e Alex Parker, care debordează de creativitate și aduce un sound diferit în România prin muzica lui”, a delarat Alexandra Stan.

Cei doi artiști s-au cunoscut în “Tabăra de Muzica” de la Cheia, dezvoltată de DeMoga Music, unde s-au împrietenit și au lucrat împreună timp de câteva zile. "Synchronize" este prima piesă de pe EP-ul pe care Alex Parker urmează să îl lanseze în primăvara acestui an. Artistul a lucrat la piesă împreună cu Marius Moga, Ciprenko și Marius Mirica (Narcotic Sound), prietenii săi cu care rezonează și au un vibe creativ în studio.

Videoclipul este regizat de Criss Blaziny și exprimă exact ceea ce și-au dorit cei doi artiști să transmită cu piesa “Synchronize”: iubirea este universală și nu lasă loc de prejudecăți.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE