Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Alex Parker feat. Alexandra Stan - Synchronize

Alex Parker a colaborat cu Alexandra Stan pentru noul single ”Synchronize”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Criss Blaziny.

"Mereu am simțit că cea mai puternică energie o găsești acolo unde două suflete rezonează în armonie, indiferent de specie, culoare sau sex. Cred că dacă s-ar face o piesă despre asta, s-ar numi "Synchronize", iar dacă ar fi să o construiesc, aș face-o alături de oameni frumoși. So we did it!”, spune Alex Parker.

“Nu mai e niciun secret faptul că eu venerez iubirea. Ofer, respir și mă hrănesc cu iubire. Despre asta este și piesa “Synchronize”, un imn al iubirii, de orice fel ar fi ea. Trebuie să renunțăm la bariere și să trăim emoțiile cu intensitate maximă. Mă bucur să colaborez cu artiști noi, cum e Alex Parker, care debordează de creativitate și aduce un sound diferit în România prin muzica lui”, a delarat Alexandra Stan.

Cei doi artiști s-au cunoscut în “Tabăra de Muzica” de la Cheia, dezvoltată de DeMoga Music, unde s-au împrietenit și au lucrat împreună timp de câteva zile. "Synchronize" este prima piesă de pe EP-ul pe care Alex Parker urmează să îl lanseze în primăvara acestui an. Artistul a lucrat la piesă împreună cu Marius Moga, Ciprenko și Marius Mirica (Narcotic Sound), prietenii săi cu care rezonează și au un vibe creativ în studio.

Videoclipul este regizat de Criss Blaziny și exprimă exact ceea ce și-au dorit cei doi artiști să transmită cu piesa “Synchronize”: iubirea este universală și nu lasă loc de prejudecăți.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE