Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Alex Parker feat. Alexandra Stan - Synchronize

Alex Parker a colaborat cu Alexandra Stan pentru noul single ”Synchronize”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Criss Blaziny.

"Mereu am simțit că cea mai puternică energie o găsești acolo unde două suflete rezonează în armonie, indiferent de specie, culoare sau sex. Cred că dacă s-ar face o piesă despre asta, s-ar numi "Synchronize", iar dacă ar fi să o construiesc, aș face-o alături de oameni frumoși. So we did it!”, spune Alex Parker.

“Nu mai e niciun secret faptul că eu venerez iubirea. Ofer, respir și mă hrănesc cu iubire. Despre asta este și piesa “Synchronize”, un imn al iubirii, de orice fel ar fi ea. Trebuie să renunțăm la bariere și să trăim emoțiile cu intensitate maximă. Mă bucur să colaborez cu artiști noi, cum e Alex Parker, care debordează de creativitate și aduce un sound diferit în România prin muzica lui”, a delarat Alexandra Stan.

Cei doi artiști s-au cunoscut în “Tabăra de Muzica” de la Cheia, dezvoltată de DeMoga Music, unde s-au împrietenit și au lucrat împreună timp de câteva zile. "Synchronize" este prima piesă de pe EP-ul pe care Alex Parker urmează să îl lanseze în primăvara acestui an. Artistul a lucrat la piesă împreună cu Marius Moga, Ciprenko și Marius Mirica (Narcotic Sound), prietenii săi cu care rezonează și au un vibe creativ în studio.

Videoclipul este regizat de Criss Blaziny și exprimă exact ceea ce și-au dorit cei doi artiști să transmită cu piesa “Synchronize”: iubirea este universală și nu lasă loc de prejudecăți.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE