Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Videoclip oficial: Alex Mladin - Sub apus

Alex Mladin, finalist X Factor 2016, a lansat o piesă de vară cu un strop de nostalgie, intitulată ”Sub apus”. Videoclipul melodiei este regizat de Cătălin Jichici, iar Livia Bordea joacă rolul iubitei artistului, alături de care Alex trăiește o frumoasă poveste de iubire.

„Piesa "Sub apus" a fost creată la Spike (Paul Maracine) în curte. Stăteam chill, cu o chitară, cântam, și inspirația a venit imediat. Spike este un scriitor extraordinar, a fost o experiență foarte tare să colaborăm și sigur o să mai lucrăm împreună în viitor. Am vrut să transmitem vibe-ul romantic și totodată nostalgic al piesei. Știi sentimentul ăla pe care îl ai atunci când realizezi că nu ai făcut nici jumătate din lucrurile pe care ți le-ai propus, iar vara e pe sfârșite? „Sub apus” e genul ăla de piesă în care pur și simplu nu ai cum să nu te regăsești”, mărturisește Alex Mladin.

Pe platoul de filmare, momentele amuzante nu au întârziat să apară. Artistul a filmat într-o frumoasă curte de vară din Arad, pe parcursul a două zile.

„Filmarea a fost realizată de Cătălin Jichici, super-eroul platoului. Zic asta pentru că a avut toate sculele pe el, plus soarele. A avut ceva arsuri după zilele respective și arăta ca un rac. Noi am mai trișat cu o limonadă, ne ascundeam de soare, pe scurt, oameni foarte serioși! Și am făcut sacrificii mari pentru acest clip; am fost îmbrăcați în negru când soarele ne zâmbea foarte larg! În plus, am avut probleme cu vremea - ploaie, vânt, dar cu puțină răbdare, am depășit momentele și soarele și-a făcut apariția. Am fost arși de soare și răcoriți de ploaie, un amestec minunat”, a detaliat Alex.

În vârstă de 23 de ani, Alex Mladin și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 9 ani. La 14 ani, a făcut parte dintr-o trupă ca solist si chitarist, iar din anul 2012 a început să ia lecții de canto. În anul 2016, Alex Mladin a participat la X Factor, unde a ajuns până în finală, iar la finalul anului 2017, a lansat primul single din carieră: „Își ascunde inima”. Tot atunci, Alex începe colaborarea cu Damian Draghici pentru MCulture, un proiect format dintre 13 artiști, printre care se numără Jazzy Jo, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi și Ilinca Băcilă. În luna februarie a anului 2018, artistul lansează împreună cu MCulture cel de-al doilea episod al proiectului, “Mona”, reinterpretată într-o manieră pop cu influențe reggae.

Citește mai multe despre Alex Mladin
Videoclipuri cu Alex Mladin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE